ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

"ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ-ΙΕΡΙΣΣΟΣ" (Ρεπορτάζ)




 Ένα δεκάλεπτο έφτανε για να πλησιάσει ποιο κοντά στον τίτλο.


Ένας αγχωτικός αγώνας διεξήχθη στο κατάμεστο από φιλάθλους κλειστό της Αρναίας για τα Play off του Μπάσκετ Χαλκιδικής. Αντίπαλοι ήταν ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ και η Ιερισσός.
Στο πρώτο δεκάλεπτο οι ομάδες μπήκαν με άγχος. Πολλά ήταν τα λάθη και από της δυο πλευρές. Η Ιερισσός σε κάποιες φάσεις ήταν πιο τυχερή με αποτέλεσμα να προηγήθη στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου με 11-15.
Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ μπήκε ποιο δυνατά, προσπάθησε να πλησιάσει στο σκορ αλλά οι άστοχες βολές αλλά και τα λάθη στην επίθεση έδωσαν στους αντιπάλους την ευκαιρία να κρατήσουν την διαφορά των τεσσάρων πόντων και να κλήση έτσι το πρώτο ημίχρονο με 25-29 υπέρ της Ιερισσού.
Στο τρίτο δεκάλεπτο η μηχανή του ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ πήρε μπρος. Έπαιξε πολύ καλό μπάσκετ, σφιχτή άμυνα,κλεψίματα, εύστοχα τρίποντα και η διαφορά από τους -4 εκτοξεύτηκε στους +9 με ένα σερί 19-6 και να κλείσει έτσι το τρίτο δεκάλεπτο με 44-35 για τους "πορτοκαλί".
Στο τέταρτο δεκάλεπτο η Ιερισσός προσπάθησε να μειώσει την διαφορά για να έχει ελπίδες για το ροζ φύλλο, αλλά ο προπονητής του ΑΠΟΛΛΩΝΑ έβαλε στον αγώνα τον  υψηλόσωμο και έμπειρο από τα σαλόνια της Γ' Εθνικής Τρικαλιώτη Γιώργο που μαζί με τον "γίγαντα" Κυπαρισσά "έκοβαν κι έδεναν" κάτω από τα καλάθια. Για να κλήση το σκορ με 57-49 υπέρ των "πορτοκαλί".
Έτσι ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ πήρε προβάδισμα στις νίκες με 2-1 και χρειάζεται ακόμα μια νίκη για να βρεθεί στον τελικό με αντίπαλο την Τρίγλια.
Να σημειωθεί ότι στα μεταξύ τους παιχνίδια ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ προηγείται της Τριγλιας με 2-0 στης νίκες και χρειάζεται μόνο μια νίκη ακόμα για να στεφτεί ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ.
Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν ο αρχηγός της ομάδας Τσιάρας Κώστας, ο Στόικος που μας εκπλήσσει όλο και καλύτερα σε κάθε αγώνα, ο σταθερός Κυπαρισσάς, αλλά και ο Αργυρός Α. που έχει σταθερή αλλά και πολύ καλή απόδοση στους τελευταίους αγώνες.

Ο μεγάλος ηγέτης του αγώνα ήταν ο φίλαθλος κόσμος του ΑΠΟΛΛΩΝΑ που κατέκλυσε το κλειστό και με την βοήθειά του έδωσε θάρρος στα παιδιά που πραγματοποίησαν ένα ακόμη βήμα για την άνοδο στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ.




Τα πεντάλεπτα.

11-15,25-29,44-35,57-49.

1ο 11-15
2ο 14-14
3ο 19-6
4ο 13-14




ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ
Πραβήτας: Κούνδουρος,Αργυρός Δ. 1,Τσιάρας Κ. 20(4),Στόικος 11,Αργυρός Χ.,Λαλιώτης,Τσιάρας Χ.,Ζάπρης,Κυπαρισσάς 14,Αργυρός Α.11,Αργυρίου,Τρικαλιώτης.




ΜΑΝΟΛΗΣ ΡΗΓΑΣ


Ο αγώνας μέσα από το "YouTube" 
με την κάμερα του blog μας στο παρακάτω Link!
Κάμερα Στέλιος Ρήγας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου