ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

"ΚΑΚΟΠΟΙΟΙ" ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ.... "ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ" ΟΣΟΙ ΕΚΑΨΑΝ ΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ...! ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ???

Σύμφωνα με τους πολέμιους της μεταλλείας, οι εικονιζόμενοι είναι μάλλον "διαρρήκτες"

Σε δηλώσεις του γνωστός πολέμιος της μεταλλευτικής δραστηριότητας, ζητάει την παραίτηση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, επειδή κατά τη γνώμη του η αστυνομία κατά την διάρκεια της επιχείρησης των συλλήψεων των δυο Ιερισσιωτών "κατέλυσε κάθε έννοια δικαίου"

Προφανώς και αναφέρεται στην... επικοινωνιακή καραμέλα που θέλουν να επικρατήσει, ότι δηλαδή η αστυνομία μπήκε στα σπίτια των κατηγορουμένων για κακουργηματικές πράξεις στις Σκουριές, χωρίς να κτυπήσει το κουδούνι, αλλά εισβάλλοντας με καταδρομικό τρόπο.

Η αστυνομία σε ανακοίνωση της υποστηρίζει ότι "τηρήθηκαν όλες οι προβλεπόμενες από το νόμο διαδικασίες", ενώ  τονίζει ότι "οι συλληφθέντες αρνήθηκαν να συμμορφωθούν στις επανειλημμένες κλήσεις των αστυνομικών να επιτρέψουν την είσοδο στις οικίες τους. Κατόπιν τούτου οι αστυνομικές δυνάμεις αναγκάστηκαν να εισέλθουν με βίαιο τρόπο στις οικίες και να συλλάβουν τους δύο ημεδαπούς, οι οποίοι οδηγήθηκαν στη Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης"


Τους ισχυρισμούς της αστυνομίας φαίνεται να επιβεβαιώνει και η σύζυγος ενός εκ των δύο συλληφθέντων, η οποία σε δηλώσεις της στην ιστοσελίδα "parousiazw.gr", περιγράφοντας τις συνθήκες που επικράτησαν τις πρώτες πρωινές ώρες στο σπίτι της, λέει τη φράση: "αστυνομία ανοίξτε"

Σίγουρα η γυναίκα είναι εμφανώς σοκαρισμένη και ταλαιπωρημένη, όμως δε γίνεται ένα τόσο σοβαρό γεγονός και οι λεπτομέρειες του να σβήσουν από τη μνήμη μέσα σε λιγότερο από 7 ώρες.  

Με τη λογική και μόνο δε δένει η αστυνομία από τη μια να παραβιάζει πόρτες και από την άλλη την ίδια στιγμή να καλεί να της ανοίξουν.

Όλα αυτά με μια βασική προϋπόθεση, που λέει ότι δεν θα κατατάξουμε και τους αστυνομικούςστην κατηγορία των κακοποιών και των διακεκριμένων διαρρηκτών
 
Ενώ αντίθετα εκείνοι, που έκαναν ότι έκαναν στις Σκουριές είναι... αγωνιστές!
Τι δεν καταλαβαίνεις
;;;
Αν κρίνουμε όμως από το γεγονός,  ότι αυτοί που έλουσαν εργαζόμενους με βενζίνη και έκαψαν τα πάντα στο πέρασμα τους στις Σκουριές, χαρακτηρίζονται "αγωνιστές", όχι μόνο δε το θεωρούμε απίθανο αλλά το πιο πιθανό.

Η συνέχεια επί της οθόνης...

Πρωτοβουλία Πολιτών Δήμου Αριστοτέλη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου