ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ"

Στην "Εφημερίδα των Συντακτών" δημοσιεύεται σήμερα πομπώδες ρεπορτάζ για τα όρια βαρέων μετάλλων και άλλων στοιχείων σε λύματα που καταλήγουν σε φυσικούς αποδέκτες από τις εγκαταστάσεις της Ελληνικός Χρυσός κοντά στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής.

 Μόνο που η σύγκριση γίνεται με τα επιτρεπόμενα όρια σε πόσιμο νερό και όχι σε υγρά απόβλητα, όπως ορίζει ο νόμος. Ο ορισμός της παραπληροφόρησης, δηλαδή και της κινδυνολογίας. Και το ρεπορτάζ καταλήγει: «Μπορεί ο καπιταλισμός να διαφημίζει την ανάπτυξη ως πανάκεια, όταν όμως αυτή η ανάπτυξη οδηγεί στον θάνατο πρέπει να ανασχεθεί»(!!!). Εδώ μας τα χάλασαν. Που κολλάει ο καπιταλισμός;

  Δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν.

 Ή οι συντάκτες υπονοούν ότι οι κάτοικοι της περιοχής πίνουν νερό από τα υγρά απόβλητα που βγαίνουν στη θάλασσα ή κάτι άλλο συμβαίνει... Τα στοιχεία καταγγέλλει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Ιγγλέζη και δηλώσεις κάνει ο καθηγητής υδρογεωλογίας και –κατά σύμπτωση– βουλευτής β’ Αθηνών του ΣΥΡΙΖΑ Αποστόλης Αλεξόπουλος. 

Και μια άλλη σύμπτωση: Την καταγγελία στους επιθεωρητές περιβάλλοντος έκανε ο δημοτικός σύμβουλος του δήμου Αριστοτέλη Κώστας Ευθυμίου, ο οποίος τυχαία είναι υποψήφιος δήμαρχος και αντιπολίτευση του σημερινού δήμαρχου. Για κοίτα φίλε μου, όταν αρχίζουν οι συμπτώσεις, δεν σταματούν πουθενά.

Αναδημοσίευση από www.facebookmetalleiachalkidikis.com

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ BLOG: Παλιά μου τέχνη κόσκινο... Σαν τη διασπορά φόβου, τρόμου και πανικού δεν έχει... Το πιο σίγουρο "επάγγελμα" εις τους αιώνες των αιώνων!

Πρωτοβουλία Πολιτών Δήμου Αριστοτέλη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου