ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Κυριακή 7 Απριλίου 2013

"ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ-Ιερισσός" (Ρεπορτάζ)

Πάμε τελικό!!!! 



APOLLON ARNEAS F.C.Με σκορ 63-53 ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ  κέρδισε στο τρίτο και καθοριστικό ματς  για τα play – off της πρώτης τετράδας μπάσκετ Χαλκιδικής την ομάδα της Ιερισσού. Με τη νίκη του οι "πορτοκαλί" εξασφάλισαν την συμμετοχή τους στον μεγάλο Τελικό, όπου θα αντιμετωπίσουν  την ομάδα της Ν. Τρίγλιας. Ο πρωταθλητής Χαλκιδικής του χρόνου θα αγωνίζεται στη Γ΄ Εθνική κατηγορία. Αξιοσημείωτο γεγονός είναι ότι η ομάδας μας ξεκινάει την σειρά των Τελικών με 2-0 νίκες, που τις κουβαλάει από την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος. Χρειάζεται ακόμη μία για να στεφθεί Πρωταθλητής και να πάρει ταυτόχρονα και το εισιτήριο για την Γ' Εθνική Κατηγορία.
Οι παίκτες του κόουτς Χρήστου Πραβήτα έδωσαν ότι είχαν και δεν είχαν, για να φτάσουν στη μεγάλη νίκη παρασυρόμενοι και από τους φιλάθλους της, που κατέκλυσαν για μια ακόμη φορά το κλειστό γυμναστήριο.

Να σημειωθεί ότι λίγο έλειψε να πάρει φωτιά ο αγωνιστικός χώρος μετά την λήξη του αγώνα, από της χειρονομίες που έκανε ένας παίχτης της Ιερισσού προς την κερκίδα. Αλλά οι ψυχραιμότεροι έβαλαν τέλος .

Ποιο κάτω σας έχουμε το βίντεο με της χειρονομίες . Είναι το Νο 10.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου