ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

ΝΕΑ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΙΧ ΙΕΡΙΣΣΙΩΤΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ ΣΤΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ - ΣΥΝΕΛΗΦΘΕΙ... ΚΟΙΜΩΜΕΝΗ Η "ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗ" ΤΗΣ ΙΕΡΙΣΣΟΥ

Που ήταν η "πολιτοφυλακή" της Ιερισσού, να αποτρέψει την επίθεση;;;
ΠΑΛΙ ΟΙ ΕΙΡΗΝΙΚΟΙ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝΤΕΣ "ΧΤΥΠΗΣΑΝ"!!!!!!!!!!!!!!
ΠΑΛΙ 2 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ
ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΑ ΑΠΟ ΜΠΟΓΙΑ........ ΤΟ ΕΝΑ ΜΕ ΜΙΝΙΟ!!!!!!!!!!!!!!!!
Η παρατεταμένη... απραξία φαίνεται, πως έκατσε βαριά σε κάποιους "οικολόγους" στην Ιερισσό και έτσι χθες είπαν να θυμηθούν τον πρόσφατο... καλό εαυτό τους, ρίχνοντας μπογιά στο αυτοκίνητο ενός Ιερισσιώτη εργαζόμενου στα μεταλλεία. 

Μάλιστα επειδή ήθελαν να μείνει... αξέχαστη η "καλοσύνη" τους προς το συγχωριανό τους, φρόντισαν μέσα στη μπογιά να ρίξουν και διαβρωτικά οξέα, ούτως ώστε στα καλά του καθουμένου αυτός ο άνθρωπος να πρέπει να δώσει περίπου 3.000 - 4.000 ευρώ για να φτιάξει τη ζημιά που έπαθε. 

Το ύψος της ζημιάς, που λέμε, δεν είναι αυθαίρετο. Τόσο κόστισαν περίπου, όπως μάθαμε οι ζημιές που υπέστησαν από ανάλογες ρατσιστικές επιθέσεις τα αυτοκίνητα άλλων 3 εργαζομένων μέσα στη Μ. Εβδομάδα..!

Το συμβάν αυτό έρχεται να χαλάσει την πολύ καλή εικόνα και εντύπωση που είχε δημιουργήσει προς τα έξω η "πολιτοφυλακή" της Ιερισσού, η οποία... μάλλον έχει χαλαρώσει αρκετά μετά την άριστη επίβλεψη της συναυλίας του περασμένου Σαββάτου. 

Μια σωστή πολιτοφυλακή όμως πρέπει να στέκεται στο πλευρό όλων των πολιτών και όχι να κάνει διακρίσεις. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου