ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

BOMBA"Εκτός Ευρώπης ο Άρης λόγω 99"

"Εκτός Ευρώπης ο Άρης λόγω 99"
Σε μία αποκάλυψη-βόμβα προέβη ο Γιάννης Κόντης μιλώντας στο Αθλητικό Metropolis τονίζοντας ότι σύμφωνα με τους κανονισμούς για όσο...
χρόνο διαρκέσει η ρύθμιση του άρθρου 99 ο Άρης δεν θα μπορεί να αγωνιστεί στην Ευρώπη, αφού ούτε η ΟΥΕΦΑ χορηγεί άδεια λόγω εισόδου σε πτωχευτικό κώδικα. 
«Η ΠΑΕ Άρης δεν παρέστη καν στην ΕΠΟ, δεν κατέθεσε τον φάκελο για αδειοδότηση. Ακούω σαν δικαιολογία το 99. Είναι μια τεράστια αρλούμπα. Αφενός λόγω του 99 δεν μπορεί να πάρεις άδεια, από την άλλη όμως καταθέτεις τον φάκελο ώστε αν έρθει επενδυτής και δει σοβαρά το θέμα αρχίζοντας τις διαπραγματεύσεις με πιστωτές και άλλους, μπορεί να βγει η ομάδα από το 99 οπότε θα μπορεί να πάρει και άδεια. Αυτός που το κάνει, το κάνει για να αποτρέψει με άλλον τρόπο τον οποιονδήποτε θέλει να επενδύσει. Και κάτι ακόμη. 

Ο Άρης επί 10 χρόνια δεν θα έχει ούτε σκέψη να βγει Ευρώπη; Μιλάμε για μια μαύρη δεκαετία; για τον αφανισμό του Άρη; Λόγω εισόδου στον πτωχευτικό κώδικα δεν μπορείς να πάρεις άδεια από την ΟΥΕΦΑ. Απ? οτι ξέρω, μάλιστα, από του χρόνου η ευρωπαϊκοί σύλλογοι θα εκδιώξουν τον Άρη για αυτόν τον λόγο τον Άρη που με τόσο κόπο εντάχτηκε σε μια ελίτ συλλόγων», αποκάλυψε ο Γιάννης Κόντης, ο οποίος πρόσθεσε: «Ο Άρης έχει ανάγκη από επενδυτή. Ας ανοίξει λοιπόν η αύξηση, έστω και στα 5 εκατομμύρια ευρώ. 
Είναι σημαντικό να συνεχίσει την προσπάθειά του ο Αβάνογλου, αν όντως υπάρχει ενδιαφέρον», για να απαντήσει στο ότι ο κ. Αβάνογλου μίλησε για επενδυτή, χωρίς όνομα: «Αν εμφάνιζε όνομα μιας εταιρίας κάποιοι θα χλεύαζαν, όπως έκαναν και παλαιότερα. Κι αυτό με βεβαιώνει ότι είναι περισσότερο δυνατή η εταιρία απ? όσο λένε. Από πού λέει λοιπόν είναι, ανοίξτε μια νέα αύξηση και όποιος θέλει θα βάλει τα χρήματα. Εγώ αν ήμουν η εταιρία και γινόταν αυτό με την αύξηση θα έλεγα οι τύποι είναι ασόβαροι, δεν θέλω να ασχοληθώ», ενώ εξέφρασε και την άποψή του για τις αυριανές εκλογές: 
«Διεκδικούν την προεδρία δύο άνθρωποι. Ο κ. Σκόρδας έχει δώσει τα διαπιστευτήρια του. Υποβίβασε την ομάδα στην Β? Εθνική και της άφησε ένα μεγάλο χρέος περίπου 15 εκατομμύρια. Τι μπορεί να προσφέρει; Από την άλλη έχουμε τον κ, Ηλιάδη ο οποίος δέχεται να βάλει 1,5 εκ. παραπάνω από αυτά που λέει ο Σκόρδας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου