ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

Στο Τσάμπιονς Λιγκ ο ΠΑΟΚ! Τρελά πανηγύρια στα Γιάννενα!


Στο Τσάμπιονς Λιγκ ο ΠΑΟΚ! Τρελά πανηγύρια στα Γιάννενα!


Ο ΠΑΟΚ αγωνίστηκε στα Γιάννενα με την πλάτη στον τοίχο, αφού χρειαζόταν μόνο νίκη για να ελπίζει και τα κατάφερε. Η ομάδα Γιώργου Γεωργιάδη επικράτησε με 2-1 του ΠΑΣ, κάνοντας σπουδαία ανατροπή, την ώρα που ο Ατρόμητος έμεινε στο ισόπαλο 0-0 και πήρε το εισιτήριο για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στην κλήρωση της 19ης Ιουλίου ο “δικέφαλος του Βορρά” θα αντιμετωπίσει μία εκ των Λιόν, Ζενίτ, Αϊντχόφεν, Μέταλιστ και Φενέρμπαχτσε. Όσον αφορά τους Γιαννιώφτες τερμάτισαν τελευταίοι και θα συμμετάσχουν στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ (κλήρωση στις 24/6, αγώνες στις 18 και 25 Ιουλίου).

Κακό παιχνίδι στο πρώτο 20λεπτο της αναμέτρησης, με τις δύο ομάδες να μην μπορούν να επιβάλουν τον ρυθμό τους και να είναι νευρικές στις κινήσεις τους. ΠΑΣ και ΠΑΟΚ αναλώθηκαν αρκετές φορές σε σκληρά μαρκαρίσματα και οι ελάχιστες επιθετικές τους προσπάθειες δεν είχαν... αποτέλεσμα.

Οι Γιαννιώτες όμως, οι οποίοι αρχικά δεν κυκλοφορούσαν καλά την μπάλα, βελτιώθηκαν σε αυτό τον τομέα,ανέβασαν ρυθμό και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 31'. Ο Βίλα κέρδισε “αυστηρό” πέναλτι από τον Κωνσταντινίδη και ο Ντε Βινσέντι εκτέλεσε εύστοχα για το 1-0. Ο “δικέφαλος του Βορρά” προσπάθησε στην συνέχεια να αντιδράσει, αλλά δεν έδειξε ικανός να απειλήσει.

Οι Θεσσαλονικείς προσπάθησαν στην επανάληψη να... σώσουν την παρτίδα, βλέποντας πως στο ημίχρονο υπήρχε ισοπαλία στο Περιστέρι. Ο ΠΑΟΚ έφτασε μία ανάσα από την ισοφάριση στο 50', όταν ο Αθανασιάδης ηττήθηκε στο τετ-α-τετ του με τον Φεγκρούς. Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να ελέγχουν το παιχνίδι (ο Κατσουράνης ανέλαβε περισσότερες επιθετικές πρωτοβουλίες), αλλά στο 62' ο ΠΑΣ έδειξε ικανός να “σκοτώσει” τον ΠΑΟΚ, αφού έχασε σημαντική ευκαιρία με τους Τσουκαλά και Μιχαήλ.

Τελικά ο ΠΑΟΚ κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα στο 70' με την κεφαλιά του Κατσουράνη και να πετύχει την ολική ανατροπή στο 74' με την κεφαλιά του Σίλνενφελντ. Η αγωνία κορυφώθηκε στο τέλος, μιας και ο αγώνας στους "Ζωσημάδες" ολοκληρώθηκε πριν από αυτόν στο Περιστέρι, αλλά το τελικό σφύριγμά βρήκε τους Θεσσαλονικείς να πανηγυρίζουν!

ΠΑΣ (Γιάννης Χριστόπουλος): Φεγκρούς, Ντάσιος, Μιχαήλ, Τσουκαλάς, Κεϊτά (80’ Ρουμπουλάκου), Μπέριος, Βίλα (86’ Χαρίσης), Ντε Βινσέντι, Γεωργίου (80’ Γιάκος), Ίλιτς, Τζημόπουλος

Στον πάγκο: Μπαμπανιώτης, Νάκος, Νικλητσιώτης,Οικονόμου

ΠΑΟΚ (Γιώργος Γεωργιάδης): Χακόμπο, Κωνσταντινίδης (46’ Κίτσιου), Λίνο, Κουμάλο, Σίλντεφελντ, Κατσουράνης, Κάτσε, Ρομπέρ, Καμαρά (46’ Σαλπιγγίδης), Ολίσε (90+3’ Κατσικάς), Αθανασιάδης

Στον πάγκο: Γλύκος, Γεωργιάδης, Φωτάκης, Λόρενς

Η τελική βαθμολογία:
1) ΠΑΟΚ 13
2) Ατρόμητος 11
3) Αστέρας Τρίπολης 9
4) ΠΑΣ Γιάννινα 7

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου