ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Έπαιξε σε ματς έχοντας μία σφαίρα σφηνωμένη στο κεφάλι του!

  Απίστευτο σκηνικό έλαβε χώρα στη Σερβία, με έναν 51χρονο να αγωνίζεται σε 90λεπτο ματς έχοντας μία σφαίρα σφηνωμένη στο κεφάλι του. Διαβάστε το τρελό story. 
  Ένα περισταστικό άνευ προηγουμένου έλαβε χώρα το περασμένο Σάββατο, κατά τη διάρκεια ενός ποδοσφαιρικού τουρνουά, στη συνοικεία του Σεράγεβο, Boljakov Potok.


Όπως αναφέρουν τα βοσνιακά ΜΜΕ, πρωταγωνιστής ήταν ο 51χρονος Ντούσκο Κρτάλιτσα, τερματοφύλακας σε μία από τις δύο ομάδες, ο οποίος παραπονέθηκε για πονοκέφαλο πιστεύοντας πως η αιτία ήταν κάποιο χτύπημα από μπάλα κατά τη διάρκεια του ματς.
Αυτό όμως που δεν είχε περάσει καν από το μυαλό του ήταν πως τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του ματς από σφαίρα όπλου, και έβγαλε όλο το 90λεπτο με μία σφαίρα καρφωμένη στο κεφάλι του!
Μετά το τέλος του αγώνα, ο 51χρονος υποστήριξε πως το χέρι του ήταν μουδιασμένο και αντιμετώπιζε δυσκολίες στην ομιλία του, με αποτέλεσμα να διακομιστεί αρχικά σε τοπικό νοσοκομείο και από εκεί να μεταφερθεί στην Πανεπιστημιακή Κλινική του Κόσοβο.

"Κατά τη διάρκεια εγχείρισης ένα ξένο αντικείμενο αφαιρέθηκε από το κεφάλι του ασθενή. Μετά την εγχείριση μεταφέρθηκε στη μονάδα εντατικής θεραπείας της Νευροχειρουργικής κλινικής.
Προς το παρόν τα ζωτικά του όργανα είναι σταθερά", δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου του νοσοκομείου.

Από την πλευρά της η αστυνομία, μόλις πληροφορήθηκε για τον τραυματισμό του, επιθεώρησε εξονυχιστικά τον αγωνιστικό χώρο και εντόπισε σε αυτόν 12 κάλυκες από όπλο.
Το οποίο σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αστυνομικών αρχών είχε χρησιμοποιηθεί πιθανότατα σε κάποιον από τους τρεις γάμους οι οποίοι διεξάγονταν την ώρα του αγώνα κοντά στην περιοχή!
Όπως μάλιστα αποκάλυψαν τοπικά ΜΜΕ, έχει ήδη τεθεί υπό κράτηση ένας 42χρονος, ο οποίος θεωρείται ως ο βασικός ύποπτος για τους συγκεκριμένους πυροβολισμούς που λίγο έλειψε να αφαιρέσουν τη ζωή του 51χρονου γκολκίπερ.

Πηγή:Sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου