ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

"Μου αρκούσε ότι ο ΠΑΟΚ πάει για πρωτάθλημα" (video)


Ολοκληρώθηκε η επίσημη παρουσίαση του Γιάννη Σκόνδρα από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. 



Πρώτος πήρε τον λόγο ο Γιώργος Γεωργιάδης: "Τον θέλαμε πολύ. Είναι ένας γνωστός ποδοσφαιριστής. Είναι νεαρός, έχει παρουσία στην εθνική Ανδρών και μέσα από τη δική μας ομάδα, μακάρι να γίνει βασικός στην εθνική Ανδρών και να έχει επιτυχίες με την ομάδα μας. Ελπίζουμε να κάνει άλματα προόδου".
Ο Σκόνδρας από την πλευρά του δήλωσε: "Μου αρκεί ότι ο ΠΑΟΚ θέλει να κάνει κάτι σπουδαίο και θέλει να πάει για πρωτάθλημα. Αυτός ήταν ένας σημαντικός λόγος για να έρθω. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα. Εχει πολύ κόσμο και βαριά φανέλα. Διεκδικεί το πρωτάθλημα το Κύπελλο κι την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ηταν μεγάλο το κίνητρο οι στόχοι που έχει η ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τον ΠΑΟΚ. Οι στόχοι του είναι μεγάλοι και μακάρι να μείνω και παραπάνω από τέσσερα χρόνια".
Ο Γεωργιάδης επεσήμανε: "Είναι στο ξεκίνημα της καριέρας του, σε νεαρή ποδοσφαιρική ηλικία. Θέλουμε να επενδύσουμε στους νεαρούς Ελληνες και θέλουμε όσο το δυνατόν περισσότερους Ελληνες τα επόμενα χρόνια. Ο Γιάννης το εκπροσωπεί αυτό".
skondrasΣε ερώτηση προς τον Γεωργιάδη αν ο ρόλος του θα είναι αυτός που είχε πριν γίνει υπηρεσιακός προπονητής απάντησε: "Περιμένω τον κ. Στέφενς την Δευτέρα για να συζητήσουμε γι' αυτό το θέμα".
Για την καριέρα ο Σκόνδρας σχολίασε: "Στον Ατρόμητο έπαιζα από τα 18 μου. Με βοήθησε πολύ, ήταν η οικογένεια μου τα προηγούμενα χρόνια. Τους ευχαριστώ πάρα πολύ. Ο Ατρόμητος είναι μέσα στην καρδιά μου".
Για τη συνεργασία που θα έχει με τον Στέφενς: "Είναι ένας προπονητής που ήταν στα καλύτερα πρωταθλήματα και θέλουν όλοι να δουλέψουν μαζί του".
Για τη χειρονομία προς τους οπαδούς του ΠΑΟΚ σε ματς μεταξύ του Ατρομήτου και του "Δικεφάλου": "Δεν ήθελα να θίξω κανέναν, το ίδιο πάθος θα βγάλω και με τον ΠΑΟΚ. Όταν μπαίνει γκολ, είμαι ένας παίκτης που παθιάζεται. Εγινε λάθος, αλλά δε νομίζω ότι έκανα κάτι που πείραξε. Σέβομαι τους φιλάθλους όλων των ομάδων που πληρώνουν το εισιτήριο τους και έρχονται στο γήπεδο".
Ο Γεωργιάδης κατέληξε λέγοντας: "Ο Σκόνδρας είναι από τις πρώτες μεταγραφές. Τους ποδοσφαιριστές που θέλουμε στην ομάδα ελπίζουμε να τους έχουμε το συντομότερο δυνατόν. Υπάρχουν διαπραγματεύσεις, το αν θα έρθει άλλος ως την Τρίτη δεν το γνωρίζω ακόμα".
Πηγή: olapaok.gr





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου