ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

ΠΑΟΚ: Τι συμβαίνει με Τζιμπούρ;

ΠΑΟΚ: Τι συμβαίνει με Τζιμπούρ;
    Το θέμα που είχε δημιουργηθεί την προηγούμενη εβδομάδα σχετικά με την πρόταση του ΠΑΟΚ στον Ραφίκ Τζιμπούρ παραμένει ανοιχτό.

     Στη διεκδίκηση του παίκτη ήταν μέχρι χθες και η τουρκική Μπούρσασπορ. 

    Ο Γαλλοαλγερινός βρέθηκε μάλιστα τις προηγούμενες μέρες στην Τουρκία, όμως...


στις συζητήσεις του με την ομάδα της Προύσας δεν υπήρξε συμφωνία. Αυτό αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας "L' equipe", το οποίο επίσης υποστηρίζει πως η Μπούρσασπορ στρέφεται πλέον στην περίπτωση του Μίλαν Μπάρος.
Επίσης, ο Τζιμπούρ δεν βρίσκεται ούτε στη λίστα με τα ονόματα των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού που θα ταξιδέψουν στο Ζέεφελντ της Αυστρίας, για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Με αυτά τα δεδομένα και συμπεριλαμβανομένου και το ότι ο Τζιμπούρ πριν λίγο διάστημα είχε απορρίψει πρόταση της ρώσικης, Ρούμπιν Καζάν, αυτή τη στιγμή, η μοναδική πρόταση που έχει στα χέρια του είναι αυτή του ΠΑΟΚ για τριετές συμβόλαιο με συνολικές αποδοχές 4 εκατ. ευρώ.
Ο παίκτης αυτές τις μέρες κάνει τις διακοπές του και αναμένεται να απαντήσει, με τους ανθρώπους του Δικεφάλου να περιμένουν, παρά την αρχική διορία που του είχαν δώσει και έχει ξεπεραστεί. Βέβαια, πρέπει να σημειώσουμε πως σε χθεσινές δηλώσεις του ο Τζιμπούρ σε μέσο του εξωτερικού, ξεκαθάρισε μεν πως έδωσε τα πάντα στον Ολυμπιακό και θέλει να αποχωρήσει, όμως τόνισε πως θέλει να ψάξει καινούριες εμπειρίες ίσως σε άλλο πρωτάθλημα της Ευρώπης. Το θέμα πάντως παραμένει ανοιχτό και στον ΠΑΟΚ περιμένουν την απάντησή του εξετάζοντας βέβαια και άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στη μεσοεπιθετική γραμμή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου