ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Μιγκέλ Βίτορ και… επίσημα στον ΠΑΟΚ (vid)

Μιγκέλ Βίτορ και… επίσημα στον ΠΑΟΚ

Στην ανακοίνωση της απόκτησης του Μιγκέλ Βίτορ προχώρησε σήμερα νωρίς το πρωί η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ο νεαρός αμυντικός βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη από χθες το βράδυ, ημέρα που έχει τα γενέθλιά του και σήμερα το πρωί βρέθηκε στις εγκαταστάσεις...

της Νέας Μεσημβρίας, ούτως ώστε να ξεκινήσει προπονήσεις με τους νέους του συμπαίκτες.

«Στη Θεσσαλονίκη από χθες το βράδυ βρίσκεται το νέο απόκτημα της ομάδας Miguel Angelo Leonardo Vitor. Ο 24χρονος (είχε γενέθλια χθες) αμυντικός θα είναι ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ μέχρι το καλοκαίρι του 2016. Ο Vitor ξεκίνησε σήμερα κιόλας προπονήσεις με την ομάδα και αύριο θα περάσει εργομετρικό έλεγχο», αναφέρεται σχετικά στην ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.


Λίγη ώρα μετά την συμφωνία, ο νεαρός αμυντικός μίλησε για τη νέα… σελίδα στην καριέρα του. «Είμαι πραγματικά χαρούμενος που είμαι μέλος του ΠΑΟΚ, ενός φιλόδοξου πλάνου και ξεκινάει για μένα μια μεγάλη πρόκληση. Από πέρυσι έγιναν προσπάθειες να βρίσκομαι εδώ, χωρίς να τα καταφέρουμε και χαίρομαι που οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έδειξαν υπομονή και επιμονή για να έρθω τώρα», ήταν τα πρώτα του λόγια.
Και συνέχισε: «Επέλεξα τον ΠΑΟΚ γιατί μου δίνει την δυνατότητα να καθιερωθώ σε ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου, να εξελιχθώ και να διεκδικήσω μεγάλους στόχους, αρχής γενομένης από τα προκριματικά του Champions League».
«Ξέρω ότι Πορτογάλοι και Έλληνες έχουμε πολλά κοινά και δεν πιστεύω ότι θα δυσκολευτώ να προσαρμοστώ στα νέα δεδομένα. Έβλεπα τον κόσμο που γέμισε το γήπεδο στην προπόνηση, ειλικρινά ήταν εντυπωσιακό! Ανυπομονώ να αγωνιστώ μπροστά τους με τη φανέλα του ΠΑΟΚ», υποστήριξε ολοκληρώνοντας την τοποθέτησή του ο Πορτογάλος αμυντικός.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου