ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

Χιλιάδες ΠΑΟΚτσήδες στο «Φέλτινς Αρένα»!

veltins_arena

Συναγερμός έχει «χτυπήσει» από τις 17:00 τοπική ώρα στην Γερμανία, ...


από την ώρα δηλαδή που ανακοινώθηκε ότι ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί κατά της Σάλκε για τα πλέι οφ του Champions League! Συναγερμός τόσο ανάμεσα στου ΠΑΟΚτσήδες της Γερμανίας όσο και στηνομάδα της  Σάλκε καθώς γνωρίζει πόσους Έλληνες έχει η χώρα και το τι πρόκειται να συμβεί με την προσέλευση  στο γήπεδο τους.
Τα τηλέφωνα από μεμονωμένους Έλληνες της Γερμανίας αλλά και τους ΣΦ ΠΑΟΚ της χώρας έχουν πάρει «φωτιά». Ο ξεσηκωμός είναι ήδη μεγάλος αφού όλοι τους θεωρούν ότι η Μέταλιστ δεν έχει καμία τύχη με την έφεση στο CAS.
Από την άλλη οι άνθρωποι της Σάλκε έκαναν έκτακτη σύσκεψη για να δουν τι θα κάνουν και με τα εισιτήρια του αγώνα καθώς γνωρίζουν ότι πολλοί μεμονωμένοι Έλληνες από όλες τις περιοχές θα προσπαθήσουν να προμηθευτούν εισιτήρια ενώ ήδη στο διαδύκτιο πουλούν εισιτήρια για το ματς : «Σάλκε-ΠΑΟΚ» όπως αναγράφεται. Η πάγια τακτική τους και όπως έχουν κάνει στο παρελθόν είναι να δίνουν εισιτήριο μόνο με επίδειξη γερμανικής ταυτότητας.
Το «Φέλτινς Αρένα» είναι ένα μεγάλο γήπεδο που χωράει 62.000 φιλάθλος και ο ΠΑΟΚ δικαιούται το λιγότερο 3.100 εισιτήρια! Φυσικά οι δύο ομάδες μπορούν να συμφωνήσουν και σε μεγαλύτερο αριθμό εισιτηρίων προκειμένουν να αποφύγει και η Σάλκε πιθανή απρόσμενη μεγαλύτερη προσέλευση Ελλήνων φιλάθλων στο γήπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου