ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

"Είσαι αχάριστος και ανεπιθύμητος Κ. Παπαδόπουλε, το ξέραμε ότι είσαι ΜΠΑΟΚ"


"Ακολουθεί Μέγα σχόλιο του blog"

Τον νεαρό, διεθνή αμυντικό της Σάλκε και πρώην "ερθρόλευκο", Κυριάκο Παπαδόπουλο, κατηγορεί και...
επιτίθεται έντονα, ιστοσελίδα των "Πειραιωτών". Μάλιστα, τον χαρακτηρίζει αχάριστο, και ανεπιθύμητο, ενώ τονίζει το γεγονός πως δεν σέβεται τον Ολυμπιακό που τον έδωσε στη Σάλκε και τον ανέδειξε, εξελίσσοντας την καριέρα του.
paok-tweet-8-8

Ο Παπαδόπουλος, έχει δηλώσει ουκ ολίγες φορές τα συναισθήματά του για τον Δικέφαλο και με την χθεσινή φωτογράφησή του με τη φανέλα του πρώην καλαθοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, Μπάνε Πρέλεβιτς, έδωσε αφορμή στο Λιμάνι για να τον...κράξουν.
Πιο συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα "gavros.gr" αναφέρει: 
Η αχαριστία της σε όλο της το μεγαλείο για τον Κυριάκο Παπαδόπουλο! ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ τον Ολυμπιακό που τον έκανε παίκτη και άνθρωπο και πήρε μεταγραφή στην Σάλκε και έφτιαξε την καριέρα του.
Ο αμυντικός της γερμανικής ομάδας λοιπόν, πόζαρε με φανέλα του μπασκετικού ΠΑΟΚ και συγκεκριμένα του Πρέλεβιτς. Ξέραμε ότι είσαι και εσύ ΜΠΑΟΚ, αλλά ούτε τα προσχήματα δεν κρατάς. Τι να πρωτοθυμηθούμε; Που φώναζες συνθήματα της μπουγάτσας μέσα στο αεροπλάνο από ένα παιχνίδι της Εθνικής;
Δεν σεβάστηκες επίσης το γεγονός ότι ο Θρύλος σε βράβευσε τον περασμένο Σεπτέμβρη στο ματς της πρεμιέρας του Champions League στο «Γ. Καραϊσκάκης». Δεν σεβάστηκες τον κόσμο και την ιστορία της μεγαλύτερης ομάδας της Ελλάδας.
ΕΙΣΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ Κ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ και ανεπιθύμητος πλέον σε όλους!
Σχόλιο του blog: Ξύσι τ' αρχίδιας μι τουν γκασμά!!!!
κλικ εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου