ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Το σεντόνι περιμένει…(photo-video)

mt_787649_PROETOIMASIES_THS_OYEFA_STO_GHPEDO_THS_TOYMPAS_ENOPSEI_TOY_PROKRI_25-08-2013

Από χθες το πρωί ξεκίνησαν οι εντατικές αλλαγές και εργασίες στο γήπεδο της Τούμπας, προκειμένου όλα να είναι οργανωτικά έτοιμα για την αυριανή (21.45) σπουδαία ρεβάνς του ΠΑΟΚ με τη Σάλκε για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το γήπεδο θα είναι άδειο λόγο της τιμωρίας του Δικεφάλου από πέρυσι (θα εκτίσει η ομάδα τη 2η από τις 3 αγωνιστικές ποινής) αλλά οι αλλαγές με τις εντολές της ΟΥΕΦΑ ήταν επιβεβλημένες όπως σε κάθε γήπεδο που φιλοξενεί αγώνα Τσάμπιονς Λιγκ.
Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, σε στενή συνεργασία με τους εκπροσώπους της ΟΥΕΦΑ, συντόνιζαν από χθες το πρωί τις ενέργειες τους, προκειμένου όλα να λειτουργήσουν στην εντέλεια, πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη λήξη του αυριανού αγώνα.
Νωρίς χθες το πρωί έφθασε στο γήπεδο της Τούμπας ειδικό φορτηγό από την Ολλανδία, το οποίο κουβάλησε όλα τα απαραίτητα για ένα παιχνίδι πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, συμπεριλαμβανομένου και του σεντονιού με τα αστέρια, που θα κάνει αύριο το βράδυ για πρώτη φορά την εμφάνισή του στην έδρα του ΠΑΟΚ.

Ειδικευμένοι ξένοι εργάτες, μαζί με Ελληνες συναδέλφους τους, αφού ξεφόρτωσαν ολόκληρο τον εξοπλισμό, μεταφέροντάς τον εντός του γηπέδου από την είσοδο της θύρας 7, άρχισαν να τον τοποθετούν στα αντίστοιχα προβλεπόμενα μέρη του γηπέδου. Έτσι, τακτοποιήθηκαν τα διακριτικά του Τσάμπιονς Λιγκ και οι ταμπέλες με τους χορηγούς, ενώ μεγάλη βαρύτητα δόθηκε και στο κομμάτι των τηλεπικοινωνιών, όπου η ΟΥΕΦΑ δίνει πολύ μεγάλη βαρύτητα.
Να σημειωθεί ότι μεγάλο κομμάτι μπροστά από τη θύρα 1 του γηπέδου είχε περιφραχθεί ήδη από χθες το πρωί, προκειμένου να διευκολυνθεί η απρόσκοπτη διέλευση και στάθμευση των μεγάλων οχημάτων, τα οποία μεταφέρουν τον εξοπλισμό για την τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα (στην Ελλάδα θα μεταδοθεί από τη Nova και στη Γερμανία από το ZDF και το συνδρομητικό Sky).



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου