ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Το κοινωνικό πρόσωπο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Όπως είχε ανακοινώσει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μετά την πρώτη εντός έδρας αναμέτρηση της ομάδας, το 10% των εσόδων από τα εισιτήρια των αγώνων της Τούμπας, θα δίνονται σε παιδιά που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας.
Τα έσοδα(10%) από τα εισιτήρια του χθεσινού αγώνα με τον Πλατανιά, θα δοθούν στον Σήφη και την Άννα-Μαρία, δύο αδέρφια τα οποία αντιμετωπίζουν μια σπάνια ασθένεια.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην επίσημη ιστοσελίδα της:
"Από την αρχή της περιόδου έχει ξεκινήσει η στοχευμένη φιλανθρωπική δράση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κατά την οποία προσφέρεται το 10% από τα έσοδα των εισιτηρίων σε κάποιο συγκεκριμένο παιδί που χρειάζεται άμεση ιατρική βοήθεια!
Οι φίλοι του ΠΑΟΚ που αγόρασαν εισιτήριο για το ματς του ΠΑΟΚ με τον Πλατανιά βοήθησαν αυτομάτως τον μικρό Σήφη και την αδερφούλα του Αννα Μαρία, παιδιά τα οποία πάσχουν από μια σπάνια ασθένεια που δεν επιτρέπει να ανάπτυξη του κρανίου τους με αποτέλεσμα να χρίζουν άμεσης χειρουργικής επέμβασης προκειμένου να σωθούν.
Ολοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τον κόσμο λίγο καλύτερο! Το μήνυμα που θέλουμε να στείλουμε στους μικρούς φίλους της ομάδας, τον Σήφη και την Αννα Μαρία είναι ότι ο ΠΑΟΚ σας αγαπά και σας σκέφτεται!
«Ηξερα ότι ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα που υποστηρίζω από μικρό παιδί, αλλά ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα ήταν και η οικογένεια που θα σταθεί δίπλα μου σε αυτή τη τόσο δύσκολη στιγμή που κινδυνεύει η ζωή των παιδιών μου», μας είπε ο πατέρας των δύο άτυχων παιδιών και συνέχισε: «Η ομάδα δεν είναι μόνο τα γκολ, η ομάδα δεν είναι μόνο οι τίτλοι, η ομάδα είναι η οικογένεια που σε στηρίζει στα δύσκολα και είμαι περήφανος που είμαι ΠΑΟΚ. Και τα παιδιά μου θα μάθουν ν' αγαπάνε την ομάδα που τους χάρισε την ευκαιρία να ζήσουν μια φυσιολογική ζωή".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου