ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

ΔΕ "ΔΙΔΑΞΑΝ" ΤΙΠΟΤΑ ΟΙ ΣΚΟΥΡΙΕΣ... ΝΕΡΟ ΜΕ ΛΑΣΠΗ ΑΠΟ ΓΕΩΤΡΗΣΗ ΠΙΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΣΤΟ ΓΟΥΜΕΡΟ ΗΛΕΙΑΣ

Αυτά παθαίνει κανείς όταν δε λαμβάνει υπόψη τους...
επιστήμονες των Σκουριών
!!!
*Ακολουθεί σχόλιο του blog
Νερό γεμάτο λάσπη χρησιμοποιούν την τελευταία εβδομάδα οι κάτοικοι της τοπικής κοινότητας Γουμέρου του δήμου Πύργου, ύστερα από βλάβη που υπέστη η γεώτρηση, λόγω... των ισχυρών βροχοπτώσεων που σημειώθηκαν το προηγούμενο διάστημα.


Το νερό είναι ακατάλληλο εδώ και μέρες, όπως επισημαίνουν οι κάτοικοι στo patrisnews.com, ενώ σημειώνουν πως ήδη από τα χώματα που αυτό μεταφέρει, θα υπάρξει πρόβλημα και στις οικιακές συσκευές τους.



Την τελευταία εβδομάδα, οι κάτοικοι στο Γούμερο αναγκάζονται να αγοράζουν εμφιαλωμένο νερό ακόμα και για την καθαριότητά τους, ενώ με τη διαπίστωση του προβλήματος συνεργείο της ΔΕΥΑΠ προσπαθεί να αποκαταστήσει τη βλάβη ώστε να καθαριστεί το νερό από τις δεξαμενές.



Θα χαλάσουν οικιακές συσκευές



Σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν οι κάτοικοι του Γουμέρου το πρωί της Τρίτης στο patrisnews.com, οι λάσπες που μεταφέρθηκαν στο δίκτυο από τη βλάβη της γεώτρησης έχουν προκαλέσει τεράστια προβλήματα στις καθημερινές εργασίες τους, ενώ πολλοί επεσήμαναν πως προβλήματα θα αντιμετωπίσουν ακόμα και οι οικιακές συσκευές, όπως τα πλυντήρια, οι θερμοσίφωνες κ.ά.



«Είμαστε αναγκασμένοι να κουβαλάμε εμφιαλωμένο νερό από το σούπερ μάρκετ, για να κάνουμε μπάνιο και να μαγειρέψουμε», ανέφεραν οι κάτοικοι του Γουμέρου, οι οποίοι ζήτησαν από την πολιτεία να δείξει ενδιαφέρον και να σκύψει στα προβλήματά τους τα οποία υποβαθμίζουν την ποιότητα ζωής του χωριού.

Αναδημοσίευση από tro-ma-ktiko.blogspot.gr

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ BLOG: Αυτό που μας κάνει εντύπωση σ' αυτήν την είδηση είναι ότι δεν υπάρχει καμία... σωτήρια εμπλοκή των αυτόκλητων "γεωλόγων" και "υδρογεωλόγων" των Σκουριών.

Χάρη στις... αξιοθαύμαστες και... εξειδικευμένες γνώσεις, που έχουν αποκτήσει από τη μείζονα ερευνητική ενασχόληση τους με το μεταλλοφόρο και ταυτόχρονα αρσενικοφόρο υπέδαφος της ΒΑ Χαλκιδικής νομίζουμε ότι είναι σε θέση να ενημερώσουν τους κατοίκους για το τι και ποιος φταίει και πίνουν νερό με λάσπη και πως μπορούν να κινηθούν νομικά εναντίον του.

Η πρώτη εξήγηση που δίνεται στην περίπτωση του Γούμερου Ηλείας, ότι η λάσπη στις βρύσες οφείλεται στις ισχυρές βροχοπτώσεις που προκάλεσαν βλάβη στη γεώτρηση του χωριού, νομίζουμε ότι είναι πολύ πρόωρη αν δεν αποφανθεί το "Skouries geological group"προεξάρχοντος του νέου... αστέρα της υδρογεωλογίας με ειδικότητα στη χημεία τροφίμων!!!

Αν δεν πάει στην Πελοπόννησο με τα... καλαμάκια και τα πλαστικά μπουκάλια του ο... ειδήμων για να εξετάσει το ζήτημα, ας κρατήσουν οι κάτοικοι και οι αρχές της περιοχής μικρό καλάθι.
Η θεωρία των "συγκοινωνούντων δοχείων" σε... πλήρη λειτουργία!

Με βάση τη επαναστατική θεωρία των συγκοινωνούντων δοχείων δεν θεωρούμε απίθανο το μεταλλοφορικό υπέδαφος της ΒΑ Χαλκιδικής και ο δήμαρχος Αριστοτέλη να ευθύνονται και γι' αυτό το πρόβλημα που παρουσιάστηκε στη γεώτρηση χωριού της Ηλείας. 

Επί τη ευκαιρία ακούστε τη συνέντευξη του κ. Ζαμπετάκη στο ραδιόφωνο του ΣΥΡΙΖΑ "Κόκκινο 105,5". Είναι πάρα πολύ καλή, καθώς έχει μέσα μπόλικο αρσενικό, καρκίνο, θανατικό, δήμαρχο Αριστοτέλη και λίγο από τον πλέον αρχέγονο ακτιβιστή της ΒΑ Χαλκιδικής. Όλα τα αναγκαία συστατικά για να κάνουν μια συνέντευξη... εύπεπτη στο ευρύ κοινό.

 Ακούστε την εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου