ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

ΠΡΟΣΟΧΗ: Δευτερόλεπτα αρκούν για να απαγάγει κάποιος το παιδί σας.(video) Διαδώστε το!

 Προσοχή στα παιδιά σας όταν επισκέπτεστε μεγάλα πολυκαταστήματα...αλλά και ακόμη στην γειτονιά σας!





....το Σαββατοκύριακο ζευγάρι απο το οικογενειακό μου περιβάλλον, μου περιέγραψε την περιπέτεια ενός φιλικού του ζευγαριού, με το οποίο την μεγάλη εβδομάδα επισκέφτηκαν παρέα το "The Mall", το φιλικό τους ζευγάρι είχε μαζί τους και το παιδάκι τους. Οι κυρίες των ζευγαριών προχωρούσαν μόνες μπροστά και σε μικρή απόσταση από τους συζύγους τους οι οποίοι είχαν και το μωρό στο καρότσι του.


Κάποια στιγμή ο πατέρας του παιδιού χάζεψε για λίγο σε μια βιτρίνα, και συνέχισε την βόλτα του, φτάνοντας στη σύζυγό του η οποία κοιτώντας το καρότσι ανακάλυψε ότι έλειπε το παιδί. Πανικόβλητοι άρχισαν να φωνάζουν και να ουρλιάζουν, και οι υπεύθυνοι ασφαλείας του εμπορικού κέντρου σφράγισαν το κτίριο και το parking. 

Δύο ώρες μετά το παιδάκι ευτυχώς βρέθηκε στο 2ο υπόγειο parking κουρεμένο και με άλλα ρούχα......

το παραπάνω μου το έστειλαν στο facebook και το αντιγράφω όπως ακριβώς μου το έστειλαν.










Bίντεο - σοκ κάνει τον γύρο του κόσμου: Άγνωστος κλέβει παιδιά σε μόλις λίγα δευτερόλεπτα.
Πρόκειται για ένα συγκλονιστικό πείραμα το οποίο προβλήθηκε από διαδικτυακή τηλεόραση του ITV και τη εκπομπή Daybreak. Ένας άνδρας της εκπομπής ζήτησε από γονείς εννέα παιδιών ηλικίας 5-11 ετών να συμμετάσχουν, (φυσικά με τα παιδιά τους ως πρωταγωνιστές), ώστε να διαπιστωθεί αν τα παιδιά θα τον ακολουθούσαν, προφασιζόμενος ότι έχει χάσει τον σκύλο του και θέλει βοήθεια για να τον βρει.
Τα αποτελέσματα προκαλούν τρόμο, καθώς τα επτά από τα εννέα παιδιά ακολούθησαν αμέσως τον άγνωστο έξω από το πάρκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου