ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Ο Πελέ του Εργοτέλη "θάμπωσε" τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ


Ο Πορτογάλος Πελέ του Εργοτέλη εκτός από το όνομα... έχει και λίγη από τη χάρη του διάσημου Βραζιλιάνου που προηγήθηκε χρονικά και έγραψε το συγκεκριμένο όνομα με "χρυσά γράμματα" στην ιστορία του ποδοσφαίρου.
     Με την εμφάνιση που έκανε το περασμένο Σάββατο στην Τούμπα... ο άσημος Πελέ του Εργοτέλη "θάμπωσε" τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ που άρχισαν να δείχνουν ενδιαφέρον για την περίπτωση του! 
   Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά, κάνοντας ένα μικρό φλας μπακ στην καριέρα του Πορτογάλου. Ο Πελέ του Εργοτέλη... που δέχτηκε να δοκιμαστεί το καλοκαίρι από τον Γιάννη Πετράκη ήταν ένα... δώρο Θεού για τους "κιτρινόμαυρους"! 
    Ο έμπειρος τεχνικός διαπίστωσε αμέσως πως δεν έπρεπε να χαθεί για την ομάδα του Ηρακλείου αυτός ο παίκτης αφού ήταν σίγουρος για τις δυνατότητες του. Άλλωστε το γεγονός πως η καριέρα του πήρε την... κάτω βόλτα μετά το Μιλάνο και την Ίντερ του Μουρίνιο δεν οφειλόταν στην αγωνιστική του αξία. 
    Στην Τουρκία στη συνέχεια βγήκε "έξω από τα νερά του" αλλά στον παράδεισο της Κρήτης, στην ηρεμία του Εργοτέλη και στα "χέρια" του Πετράκη, αναγεννήθηκε και το έδειχνε στις προπονήσεις! 
    Εκεί που οι συμπαίκτες του παραμιλούσαν. Ο Πελέ ήταν κορυφαίος στα παιχνίδια του Εργοτέλη με ΟΦΗ, Παναθηναϊκό (δις) και ΠΑΟΚ και η εμφάνιση του στην Τούμπα... άνοιξε την όρεξη της ομάδας της Θεσσαλονίκης! 
    Γενικότερα στο συγκρότημα του Χουμπ Στέφενς άρεσε όλη η ομάδα του Εργοτέλη αλλά με τον Πελέ έπαθαν πλάκα! Αμέσως μετά το ματς οι συνεργάτες του Στέφενς άρχισαν να συλλέγουν πληροφορίες και όταν άκουσαν το κασέ του... η περίπτωση του, τους μπήκε για τα καλά "στο μάτι". 
    Από κει και πέρα βέβαια και το ενδεχόμενο να κινηθούν στο μέλλον για την απόκτηση του Πορτογάλου είναι μια άλλη ιστορία... 


Πηγή: neakriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου