ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Τα πιθανά γκρουπ δυναμικότητας του Μουντιάλ


Στο 4ο γκρουπ δυναμικότητας θα βρεθεί η Ελλάδα στην επικείμενη κλήρωση για τα τελικά του Μουντιάλ που θα πραγματοποιηθεί στις 6 Δεκεμβρίου στην Κόστα ντο Σαουιπέ της Μπαΐα. Διαβάστε τις ομάδες που απαρτίζουν κάθε όμιλο.

Η κλήρωση για τους ομίλους της τελικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου θα πραγματοποιηθεί στις 6 Δεκεμβρίου στην Μπαΐα της Βραζιλίας και η Εθνική Ελλάδας αναμένεται να βρεθεί στο 4ο γκρουπ δυναμικότητας μαζί με άλλες επτά ευρωπαϊκές ομάδες.
Δεδομένο θεωρείται το πρώτο γκρουπ δυναμικότητας στο οποίο θα συμμετέχουν η διοργανώτρια Βραζιλία, καθώς και οι επτά πρώτες ομάδες στην κατάταξη της FIFA δηλαδή οι Ισπανία, Γερμανία, Αργεντινή, Κολομβία, Βέλγιο, Ουρουγουάη και Ελβετία.
Από τις εναπομείνασες 9 ευρωπαϊκές ομάδες, οι 8 θα τοποθετηθούν στο 4ο γκρουπ, με τη λογική να λέει πως θα περισσέψει εκείνη που βρίσκεται χαμηλότερα απ' όλες στην κατάταξη της FIFA. Η Γαλλία, λοιπόν, θα πάρει θέση στο 3ο γκρουπ, μαζί με τις πέντε αφρικανικές ομάδες και τις δύο εναπομείνασες ομάδες της Νοτίου Αμερικής
Στο 2ο γκρουπ θα μπουν τέσσερις εκπρόσωποι της Ασίας (σε αυτές ανήκει και η Αυστραλία καθώς και οι τέσσερις της Βορείου και Κεντρικής Αμερικής.
Αναλυτικά τα γκρουπ αναμένεται να διαμορφωθούν ως εξής:


1ο γκρουπ2ο γκρουπ3ο γκρουπ4ο γκρουπ
ΒραζιλίαΗΠΑΓαλλίαΟλλανδία
ΙσπανίαΚόστα ΡίκαΧιλήΙταλία
ΓερμανίαΜεξικόΕκουαδόρΑγγλία
ΑργεντινήΟνδούραΑκτή Ελεφαντ.Πορτογαλία
ΚολομβίαΙαπωνίαΓκάναΕλλάδα
ΒέλγιοΙράνΑλγερίαΒοσνία/Ερζεγοβίνη
ΟυρουγουάηΝ. ΚορέαΝιγηρίαΚροατία
ΕλβετίαΑυστραλίαΚαμερούνΡωσία


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου