ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

ΕΝΑ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΓΕΜΑΤΟ ΚΡΟΤΙΔΕΣ, ΠΟΥ ΠΑΕΙ....???

Απόλυτα προφητικό...!
Κροτίδες, αυγά, ντομάτες και μια συμπεριφορά που δεν αρμόζει σε ανήλικους μαθητές ήταν τομείγμα αιτιών που ανάγκασαν σήμερα το πρωί τον οδηγό του λεωφορείου να οδηγήσει το λεωφορείο του στο τμήμα της Αρναίας, αντί για το ΕΠΑΛ...

Και δικαίως ο οδηγός του λεωφορείου ζήτησε τη συνδρομή της αστυνομίας, γιατί εκτός του ότι δεν είναι και το πλέον σύνηθες να πέφτουν αυγά και να σκάνε ντομάτες γεμισμένες με κροτίδες, όταν ένα τέτοιο όχημα βρίσκεται εν κινήσει, είναι προφανές ότι αυτό το παράξενο παιχνίδι θα μπορούσε να προκαλέσει απρόβλεπτες συνέπειες που ούτε θέλουμε να τις σκεφτόμαστε, όχι να τις αναφέρουμε.

Στο αστυνομικό τμήμα της Αρναίας ο αστυνομικός που κλήθηκε για να διαχειριστεί το συμβάν αρκέστηκε σ' ένα τυπικό έλεγχο και ένα λόγο νουθεσίας προς τους θερμόαιμους νεαρούς.

Τι άλλο να κάνει; Να κάνει αυτό που έπρεπε να κάνουναπό καιρό κυρίως οι γονείς και έπειτα οι καθηγητές τους; Όχι βέβαια. Δεν είναι δική του αυτή η πολύ σοβαρή υπόθεση της ανατροφής, της διαπαιδαγώγησης και της συνεχούς παρακολούθησης της συμπεριφοράς ενός εφήβου.


Δε θα θέλαμε να επεκταθούμε περισσότερο σ' αυτό το θέμα. Απλά μια επισήμανση. Αυτός ή αυτοί που έγραψαν το σύνθημα: "Όποιος σπέρνει ανέμους, θερίζει θύελλες" κυριολεκτικά βλέπουν πολύ μακριά... μέσα από τις παρωπίδες τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου