ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Οι δυσκολίες για να επιστρέψει ο Γιαννιώτας στον Άρη

Ο Γιάννης Γιαννιώτας ήταν από τις πρώτες επιλογές του Άρη για να επιστρέψει στην ομάδα και να την ενισχύσει με τη μορφή δανεισμού από τη Ντίσελντορφ μέχρι το καλοκαίρι. Οι κίτρινοι «επιστρέφουν» στην υπόθεση (δεν την εγκατέλειψαν ποτέ) και παίζουν τα… ρέστα τους για να εξασφαλίσουν τη βοήθεια του νεαρού επιθετικού.
Όπως αναφέρει το "pressaris.gr" ο Γιαννιώτας έχει βρεθεί στη Θεσσαλονίκη, είχε συζητήσεις με τους κίτρινους, ενώ πήρε μέρος και σε προπονήσεις του Άρη επιστρέφοντας στην Γερμανία. Το θέμα από την πρώτη στιγμή παρουσιάζει δυσκολίες:

1. Οι οικονομικές απαιτήσεις του Γιαννιώτα σε συνδυασμό, με το τι μπορεί να καλύψει η γερμανική ομάδα.
2. Η αλλαγή προπονητή στην Ντίσελντορφ, η οποία φέρνει τον Γκούντερ Κόστνερ στο τιμόνι της ομάδας. Ο Κόστνερ ήταν η εναλλακτική λύση του Άρη στην περίπτωση που δεν προχωρούσε η περίπτωση του Ζόραν Μιλίνκοβιτς. Μάλιστα ο Γερμανός τεχνικός είχε έρθει στην Θεσσαλονίκη και είχε συμφωνήσει προφορικά με τον Δημήτρη Ηλιάδη, λίγες μέρες μετά το τέλος της συνεργασίας με τον Γιάννη Χατζηνικολάου.
Ο Κόστνερ ξεκίνησε προπονήσεις στην Φορτούνα Ντίσελντορφ και φυσικά θα αξιολογήσει τον Γιαννιώτα, τον οποίο ο Άρης θα ήθελε να αποκτήσει ως δανεικό,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου