ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

"ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ-ΒΑΡΒΑΡΑ 1-0" (Ρεπορτάζ-βίντεο)

Τρεις βαθμοί στο "τσεπάκι" ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ και συνεχίζει.


    Ένας πολύ καλός αγώνας διεξήχθη στο στάδιο "ΑΠΟΛΛΩΝ" μεταξύ του ΑΠΟΛΛΩΝΑ και του Αετού Βαρβάρας. Ήταν ένας αγώνας διαφήμιση για το Χαλκιδικιώτικο ποδόσφαιρο όπου δυο από τις καλύτερες ομάδες κοντραρίστηκαν για την νίκη.
Μπουλγκουρίδης Γ.
    Τελικά ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ήταν αυτός που πήρε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς και πλησίασε στην κορυφή έχοντας και έναν αγώνα λιγότερο, αυτόν με την Παλλήνη όπου θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου στο στάδιο "ΑΠΟΛΛΩΝ".
    Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα οι δυο ομάδες μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι. Οι "πορτοκαλί" μετά το πρώτο δεκαπεντάλεπτο πήραν το κέντρο με αποτέλεσμα να χάσουν κάποιες καλές ευκαιρίες για να πετύχουν κάποιο τέρμα.
    Έτσι έκλεισε το ημίχρονο που βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς τέρματα.
 
  Στην επανάληψη ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και στο 50' λεπτό ο Μπουλγκουρίδης Γιώργος με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους.
    Η Βαρβάρα ανοίχτηκε για να πετύχει την ισοφάριση. Προσπάθησε με κάποιες καλές φάσεις, με αποκορύφωμα το οριζόντιο δοκάρι στο 70' λεπτό, αλλά μέχρι εκεί.
    Οι "πορτοκαλί" διαμαρτυρήθηκαν έντονα για την φάση του γκολ που ακυρώθηκε από τον πρώτο επόπτη , όπου ο Δημογκήκας συνελήφθη σε θέσει οφσάιντ.
    Πολύς κόσμος από την γύρο περιοχή έδωσε το παρόν στις κερκίδες του σταδίου όπου υπήρχε ωραία ατμόσφαιρα στα πλαίσια του ποδοσφαίρου.

 
  Άριστη η διαιτησία των ΤΣΑΚΑΛΙΔΗ-ΑΓΓΙΔΗ.

Ο πρώτος επόπτης κος ΑΛΒΑΝΟΣ ελέγχετε για το οφσάιντ εις βάρος του ΑΠΟΛΛΩΝΑ.





 Η φάση που του γκολ οφσάιντ των "πορτοκαλί" που υποδείχθηκε 
 ο Δημογκήκας από τον πρώτο βοηθό . 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου