ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

"ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ-ΒΑΡΒΑΡΑ 2-1" (Ρεπορτάζ)

Τρίτο κύπελλο στους τέσσερις τελευταίους τελικούς 
για τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ.

Επεξεργασία ανάρτησης Μανόλης Ρήγας

Μπροστά σε εκατοντάδες φιλάθλους διεξήχθη ο τελικός ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ-ΒΑΡΒΑΡΑ. Ένα παιχνίδι αντάξιο για τα ονόματα των δύο σωματίων. Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ του Χρήστου Νεοφώτιστου έδειξε μεγάλες αντοχές και κατάφερε να σηκώσει την κούπα αν και έπαιζε με δέκα παίχτες για πάνω από μια ώρα.
Από την άλλη πλευρά ο ΑΕΤΟΣ του Γιάννη Πετράκη προσπάθησε, πίεσε, ιδιαίτερα στα μισά του δευτέρου ημιχρόνου όμως ο τερματοφύλακας των "πορτοκαλί" Καραβελίδης είχε κατεβάσει τα ρολά, τα κλείδωσε και κατάπιε το κλειδί.
Στο 27' φάουλ του Ναλμπάντη απέκρουσε θεαματικά ο Καραβελίδης.
Καραβελίδης 
Στο 30' ο Μπουλγκουρίδης Γ. ανατράπηκε από τον Κασαμπαλή και στο πέναλτι ευστόχησε ο Παπαδόπουλος γράφοντας το 1-0.
Στο 38' ο Τζιότζιος βρήκε την μπάλα με το χέρι, άθελα βέβαια αλλά αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη από τον άρχοντα του γηπέδου Κο Δραγάτη.
Στην επανάληψη ο ΑΕΤΟΣ με αριθμητικό πλεονέκτημα πίεσε για να πετύχει την ισοφάριση, αλλά ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ με συμπαγής άμυνα επιδίωξε να κρατήσει το 1-0.
Μπουλγκουρίδη Λ.
Στο 48' ο Μελίσσης από πλευράς ΑΕΤΟΥ ξέφυγε από την επιτήρηση των αμυντικών του ΑΠΟΛΛΩΝΑ σούταρε αλλά ο Καραβελίδης και πάλη απέκρουσε.
Στο 62' διπλή ευκαιρία του ΑΕΤΟΥ, αρχικά με κεφαλιά του Μελίσση που απέκρουσε ο Καραβελίδης και στην συνέχεια σουτ του Παπαιωάννου άουτ.
Παπαδόπουλος 
Στο 68' ο Καραβελίδης βγήκε από την περιοχή για να απομακρύνει όμως ο Μωραίτης σε κενή εστία έκανε ψηλοκρεμαστό πλασέ αλλά πέρασε πάνω από τα δοκάρια.
Στο 70' αντεπίθεση για τους "πορτοκαλί" με τον Μπουλγκουρίδη Λ. ο οποίος προχώρησε μόνος του και με άψογο πλασέ διπλασίασε τα τέρματα για τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ.
Στο 89' ο Μωραίτης για τον ΑΕΤΟ μείωσε σε 2-1.
Στο 92' παραλίγο να γίνει ανατροπή του σκορ όταν απο σουτ του Γκούτζιου η μπάλα πέρασε μόλις αουτ.


ΑΡΙΣΤΗ η διαιτησία των ΔΡΑΓΑΤΗ-ΔΙΑΜΑΝΤΗ-ΧΡΙΣΤΑΚΟΓΛΟΥ-ΚΑΣΑΜΠΑΛΗ.

4ος διαιτητής ο Κος Κασαμπαλής

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ:Καραβελίδης,Λεμονής,Δαβίδ,Παπαδόπουλος (78' Μεινασίδης),Τζιότζιος,Μαυραγγελίδης,Μπουλγκουρίδης Λ.,Τσιντογιάννης,Μπουλγκουρίδης Γ.(76' Παύλου),Δημογκίκας,Κελεσίδης,(68' Κεχαγιάς).

ΒΑΡΒΑΡΑ: Κασαμπαλής,Γκούτζιος,Νταντής Δ(75'Μήλιος),Κουματσιώτης,Ναλμπάντης,Ζάββας,Ντάσιος,
(63' Χαρίσης),Παπαιωάννου,Μελίσσης,Μωραίτης,Νταντής Α.,(63' Παπαδημητρίου).

Τα μετάλλια στους κυπελλούχους έδωσε ο αντιδήμαρχος Αριστοτέλη Κώστας Κατσαβαβάκης.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου