ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

"Ο Πάμπλο Γκαρσία γιορτάζει με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ στην Αρναία"


Ιδιαίτερη είναι η σημερινή ημέρα για τους ΠΑΟΚτσήδες της Αρναίας. Στις 19:30 πρόκειται να γίνουν τα εγκαίνια των νέων γραφείων του συνδέσμου φιλάθλων ΠΑΟΚ Αρναίας «Βόρειοι» και το παρών πρόκειται να δώσει ο Πάμπλο Γκαρσία.

Ο Ουρουγουανός πρόκειται να τιμηθεί από τους υπεύθυνους του συνδέσμου, που καλούν κάθε φίλαθλο του ΠΑΟΚ στην Αρναία για να δώσει το παρών του στη σημερινή εορταστική εκδήλωση.
Μετά τη σημερινή εκδήλωση στην Αρναία, ο επόμενος σταθμός του Πάμπλο Γκαρσία θα είναι ο ΣΦ ΠΑΟΚ Σκύδρας. Την προσεχή Πέμπτη 27 Μαρτίου στις 19:00 ο ΣΦ ΠΑΟΚ Σκύδρας που έχει ονομαστεί "Πάμπλο Γκαρσία" θα κόψει την ετήσια πίτα του, και από εκεί δεν θα μπορούσε να λείπει ο ίδιος ο Ουρουγουανός ο οποίος έχει υποσχεθεί ότι θα παραστεί στην εκδήλωση.
Τέλος ο Πάμπλο Γκαρσία προσκλήθηκε από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ στον ΣΦ Μηχανιώνας για να τους τιμήσει με την παρουσία του και να τον τιμήσουν στην εκδήλωση με την οποία θα γιορτάσουν τα 20 χρόνια ίδρυσής τους. Αυτή η εκδήλωση θα γίνει στις 5 Απριλίου (ώρα 20:30) στην αίθουσα εκδηλώσεων του "HOTEL NIKOPOLIS" και ο Πάμπλο Γκαρσία θα είναι μεταξύ των επίτιμων προσκεκλημένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου