ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Ε.Π.Σ.Χαλκιδικής:"Οι πιθανότητες κατάκτησης του πρωταθλήματος από τους πέντε μνηστήρες"

 
 Πέντε στροφές έμειναν για τον τερματισμό του πρωταθλήματος και στην κορυφή 
δεν ξεκαθάρισαν τα πράγματα για την ανάδειξη του πρωταθλητή.


 Επιμέλεια ανάρτησης Μανόλης Ρήγας

Ποιο κοντά στην κατάκτηση της πρώτης θέσεις βρίσκετε το Στρατώνι. Έχει όμως πολύ δύσκολο πρόγραμμα παίζοντας με Τρίγλια, Πορταριά και Βαρβάρα.

Την δεύτερη θέσει εκτός απροόπτου θα καταλάβει ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ. Λέμε εκτός απροόπτου γιατί ενδέχεται το Στρατώνι να κάνει κάποιο στραβοπάτημα  με τις τρεις ομάδες που αναφέραμε ποιο πάνω.Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ φαινομενικά έχει το ποιο εύκολο πρόγραμμα και από τις πέντε ομάδες.Ο ποιο δύσκολος αγώνας είναι την τελευταία αγωνιστική μέσα στην Τρίγλια που μπορεί μέχρι τότε να είναι αδιάφορη βαθμολογικά.

Η Πορταριά στην τρίτη θέσει πρέπει να κάνει την υπέρβαση μαζεύοντας τουλάχιστον τέσσερις βαθμούς στους δυο επόμενους αγώνες που είναι εκτός έδρας και φέρνοντας καλό αποτέλεσμα με το Στρατώνι στην έδρα του για να κρατήσει την διαφορά των 6 βαθμών από τον ΑΠΟΛΛΩΝ για να βρεθεί στα μπαράζ.
 
Η Βαρβάρα μπορεί να έχασε το κύπελλο πριν λίγες μέρες και φαινομενικά η ψυχολογία της είναι χαμηλά, δεν παύει όμως να είναι η ομάδα που ξέρει τι ζητά μέσα στο γήπεδο και τις περισσότερες φορές το παίρνει. Δύο αγώνες είναι αυτοί που την καίνε.Με Πορταριά και Στρατώνι που είναι στην έδρα της και οι δυο. Αν μπορέσει και μαζέψει τέσσερις βαθμούς βάζει στόχο τα μπαράζ και την πρωτιά.

Τέλος η Τρίγλια είναι στην ποιο δυσμενή θέσει από όλους γιατί βρίσκετε -2 βαθμούς από τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ για να συμμετάσχει στα μπαράζ και με το εύκολο πρόγραμμα που έχει ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ πρέπει να κάνει την υπέρβαση. Να πάρει αποτελέσματα στους δυο επόμενους αγώνες με Πορταρια εντός και με Στρατώνι εκτός και την τελευταία αγωνιστική να πάρει τους τρεις βαθμούς με αντίπαλο τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ.
 
Πιστεύουμε ότι θα έχουμε μέχρι το τέλος αγωνία για το ποιες ομάδες και αν θα υπάρξουν μπαράζ για την ανάδειξη του πρωταθλητή.

Με βάσει την δυναμικότητα των ομάδων και την φυσική τους κατάσταση που βρίσκονται τώρα, οι βαθμοί που θα μαζέψουν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος περίπου είναι οι εξής:


ΣΤΡΑΤΩΝΙ 12-13
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ 12-15
ΠΟΡΤΑΡΙΑ 9-11
ΒΑΡΒΑΡΑ 8-10
Ν.ΤΡΙΓΛΙΑ 10-12


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
#ΟμάδαΑγ.ΒαθμοίΝΙΗΓκολ
1Στρατώνι2563203257-12
(2)ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ2559185256-10
3Πορταριά2553165467-19
4Βαρβάρα2551163646-24
5Ν.Τρίγλια2550162756-27

* Με αστερίσκο οι εκτός έδρας αγώνες
ΣΤΡΑΤΩΝΙ ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΠΟΡΤΑΡΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ Ν.ΤΡΙΓΛΙΑ
ΑΦΥΤΟΣ* ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΙΑ Ν.ΤΡΙΓΛΙΑ* ΦΟΥΡΚΑ* ΠΟΡΤΑΡΙΑ
Ν.ΤΡΙΓΛΙΑ Ν.ΠΛΑΓΙΑ* ΒΑΡΒΑΡΑ* ΠΟΡΤΑΡΙΑ ΣΤΡΑΤΩΝΙ*
ΠΟΡΤΑΡΙΑ* ΚΡΗΝΗ* ΣΤΡΑΤΩΝΙ ΣΤΑΝΟΣ* ΒΡΑΣΤΑ
ΒΑΡΒΑΡΑ* ΑΦΥΤΟΣ ΒΡΑΣΤΑ* ΣΤΡΑΤΩΝΙ ΠΑΛΛΗΝΗ*
ΒΡΑΣΤΑ Ν.ΤΡΙΓΛΙΑ* ΠΑΛΛΗΝΗ ΣΥΚΙΑ* ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου