ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Θα μπει ο Ηρακλής στα play-off ανόδου; Δείτε ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ όλα τα σενάρια και την πιθανή βαθμολογία του μίνι πρωταθλήματος

Ο Ηρακλής ηττήθηκε χθες με 2-1 στην Καρδίτσα από την Αναγέννηση, με αποτέλεσμα να μην εξασφαλίσει την είσοδό του στα πλέι οφ ανόδου της Φούτμπολ Λιγκ.
http://www.thestival.gr/
Έτσι, το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος με τη Ζάκυνθο στο Καυταντζόγλειο που ακολουθεί, αποκτά χαρακτήρα "τελικού" για τον "γηραιό".
Η ομάδα του Γκιγιέρμο Όγιος εφόσον καταφέρει να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης θα "κλειδώσει" τη συμμετοχή της στο μίνι πρωτάθλημα όπου θα έχει τη δυνατότητα να διεκδικήσει την άνοδό της στη Σούπερ Λιγκ. Σε περίπτωση ισοπαλίας ή ήττας θα περιμένει ανάλογο αποτέλεσμα και από την Αναγέννηση Καρδίτσας στην έδρα της Νίκης Βόλου. Η ομάδα της Καρδίτσας διεκδικεί επίσης της είσοδό της στην πρώτη προνομιούχο τετράδα, έχοντας ένα βαθμό λιγότερο από τους "κυανόλευκους".
Οι δυο τους επομένως έχουν ελπίδες για την κατάληψη της 4ης θέσης, που είναι η μοναδική που έχει μείνει ανοιχτή στον βόρειο όμιλο της Φούτμπολ Λιγκ και θα παλέψουν την τελευταία αγωνιστική για να μπουν στα πλέι οφ, με τον Ηρακλή βέβαια να κρατά την τύχη του στα χέρια του, ενώ την Αναγέννηση Καρδίτσας να ελπίζει σε "στραβοπάτημα-αυτοκτονία" του "γηραιού" αλλά και σε δικό της "διπλό" απέναντι στην 2η του βαθμολογικού πίνακα, Νίκη Βόλου.
Η βαθμολογία πριν την 26η και τελευταία αγωνιστική έχει ως εξής λοιπόν:
1.Κέρκυρα 56
2.Νίκη Βόλου 53
3.Αιγινιακός 48
4.Ηρακλής 45
5.Αναγέννησης Καρδίτσας 44
Ενώ το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής είναι αυτό:
Νίκη Βόλου – Αναγέννηση Καρδίτσας
Ηρακλής – Ζάκυνθος
Βατανιακός – Δόξα Δράμας
Αιγινιακός – Καβάλα
ΑναγέννησΗ Γιαννιτσών – Τύρναβος
Απόλλων 1926 – Εθνικός Γαζώρου
Κέρκυρα – Πιερικός
Η κατάσταση στο Νότο είναι πιο περίπλοκη καθώς παίζονται δύο θέσει στην πρώτη τετράδα που θα δώσουν τα δύο εισιτήρια για τα πλέι οφ ανόδου. Ο Παναιγιάλειος έχει τις περισσότερες πιθανόητες καθώς με νίκη επί της Επισκοπής θα "σφραγίσει" τη συμμετοχή του στο μίνι πρωτάθλημα. Φωστήρας και Ψαχνά θα "μονομαχήσουν" για το τέταρτο εισιτήριο, με τους γηπεδούχους να χρειάζονται μόνο νίκη, ενώ τους φιλοξενούμενους να βολεύονται και με ισοπαλία.
Συνοψίζοντας λοιπόν όλα τα δεδομένα που ενδέχεται να προκύψουν από την τελευταία αγωνιστική σε Νότιο και Βόρειο όμιλο της Φούτμπολ Λιγκ, η βαθμολογία με την οποία λογικά θα ξεκινήσει το μίνι πρωτάθλημα των πλέι οφ ανόδου θα είναι η εξής:
Κέρκυρα 6

Ολυμπιακός Βόλου 5 ή 6

Νίκη Βόλου 2

Αιγινιακός 1

Χανιά 0 ή 1

Παναιγιάλειος 0

Ηρακλής (ή Καρδιτσα) 0

Ψαχνά (ή Φωστήρας) 0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου