ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΟΣ:"ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗ... ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ... ΕΞΕΤΑΣΟΥΜΕ ΤΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΣΤΙΣ... #SKOURIES"

Ο "υπέρ της νομιμότητας" Γιάννης Μίχος κατά την παρουσίαση της υποψηφίων
της "ενωτικής πρωτοβουλίας" στην Ιερισσό στα τέλη του περασμένου Δεκέμβρη
Τα μαντάτα της άνανδρης επίθεσης που σημειώθηκε χθες σε βάρος γεωτρυπανιστών στις Σκουριές, βρήκαν τον υποψήφιο δήμαρχο της "ενωτικής πρωτοβουλίας" Γιάννη Μίχο σε προεκλογική συνεστίαση, που έκανε  σε ταβέρνα του Νεοχωρίου.

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ήταν και μεταλλωρύχοι, οι οποίοι μετέφεραν το νέο στον κ. Μίχο. Η αντίδραση του κ. Μίχου ήταν η εξής: "Να ελέγξουμε πρώτα τη νομιμότητα" είπε... Για να πάρει την απάντηση από εργαζόμενο: "Να ελέγξουμε τη νομιμότητα αυτών που έκαναν την επίθεση ή αυτών που εργάζονται;" ...

Το ερώτημα του εργαζόμενου έφερε σε ακόμη πιο αμήχανη θέση τον υποψήφιο της "ενωτικής" που συμπλήρωσε: "Εννοώ να ελέγξουμε την εγκυρότητα αυτής της είδησης και αν ισχύει θα την καταδικάσω". 

Τότε, οι εργαζόμενοι είπαν στον κ. Μίχο πως θα περιμένουν την αντίδραση του όταν μάθει και επισήμως για το περιστατικό. 

Προς το παρόν βέβαια, καμία αντίδραση του δεν έχει γίνει γνωστή βοηθούσης και τηςανεξήγητης στάσης που τηρεί η αστυνομική διεύθυνση Χαλκιδικής, η οποία δείχνει να μην είναι σε θέση να πράξει πλέον ούτε αυτά που προβλέπει το σύνταγμα για το ρόλο και την ουσία της ύπαρξης της. 

 Το να παρέμβει άμεσα και χωρίς δεύτερες σκέψεις, όταν μπροστά στα μάτια της μια ομάδα εργαζομένων δέχεται απρόκλητη επίθεση από εισβολείς στο χώρο εργασίας της.

Όπως μάθαμε μάλιστα, τη φράση: "είμαστε με τη νομιμότητα" ο κ Μίχος  τη χρησιμοποίησε πάρα πολλές φορές στο λόγο του. 

Δεν διευκρίνισε όμως, αν αυτή η νομιμότητα όπως εκείνος τουλάχιστον την ορίζει ή την αντιλαμβάνεται, συντάσσεται με τη νομιμότητα που απορρέει από το σύνταγμα, τους νόμους του κράτους και των δικαστηρίων ή την επίφαση της νομιμότητας που επικαλούνται όποτε εξυπηρετεί τα παιχνίδια των οικο-κάπηλων, που λυμαίνονται τη ΒΑ Χαλκιδική.

Για να δούμε.... Θα τολμήσει ο κ. Μίχος πέρα από τις αναγκαίες διευκρινίσεις που οφείλει για τα "περί νομιμότητας" να καταδικάσει και την τελευταία άνανδρη επίθεση που σημειώθηκε σε βάρος των εργαζομένων ή θα κάνει και αυτός πως δεν έγινε και τίποτα το σπουδαίο;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου