ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τρίτη 1 Απριλίου 2014

"Σοκ στον ΑΠΟΛΛΩΝΑ"

Απίστευτα αυτά που συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες στον ΑΠΟΛΛΩΝΑ.

APOLLON ARNEAS F.C.Ο Πρόεδρος της ομάδας Κιάτος Αθανάσιος και το Δ.Σ. πήραν την απόφαση να παραιτηθούν, να αποσύρουν την ομάδα από το πρωτάθλημα και να παραδώσουν τα κλειδιά του συλλόγου στην Δημοτική Αρχή.

Σε τηλεφωνική συνομιλία που είχε ο Πρόεδρος της ομάδας σε γνωστό αθλητικό site της Θεσσαλονίκης, ανέφερε τα εξής: "Αποφασίσαμε να αποσύρουμε την ομάδα από το πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας της Ε.Π.Σ.Χαλκιδικής, λόγο χρεών. Εδώ και καιρό, δεν έχουμε έσοδα από χορηγούς.Το ταμείο είναι μείον. Χρωστάμε παντού.Οι περισσότεροι αθλητές μας είναι απλήρωτοι και βάση αυτού, υπάρχει ένα πολύ κακό κλήμα μεταξύ αυτών και του Δ.Σ., με αποτέλεσμα αυτό να βγαίνει μέσα στο γήπεδο.Επίσης ο προπονητής της ομάδας Νεοφώτιστος Χρήστος, δήλωσε παραίτηση γιατί συμφώνησε με ομάδα της Football League 1 από την Νότια Ελλάδα.Γι αυτούς τους λόγους, καταθέτουμε τα χαρτιά στην Δημοτική Αρχή του τόπου μας, για τα  περαιτέρω."

Έτσι μένει ανοιχτός ο δρόμος για την ομάδα του Στρατωνίου, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος γιατί θα είναι δύσκολο να διεξαχθούν μπαράζ, αφού η απόσταση μεταξύ του πρώτου και της Πορταριάς είναι 9 βαθμοί και είναι απίθανο να συγκρουστούν .
Το ποιο πιθανόν, η ομάδα του Στρατωνίου θα ετοιμαστεί εκτός απροόπτου για τα μπαράζ ανόδου στην Football League 2.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου