ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

ΠΑΟΚ Κρηστώνης ή Μ.Αλεξάνδρος Βαφειοχωρίου στα μπαράζ με τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ"

AEP-VAFIOXORI
Νέα τροπή πήρε η «μάχη:για τον τίτλο του πρωταθλητή α1 κατηγορίας ΕΠΣΚ
 ο οποίος και θα διεκδικίσει την άνοδο στην γ’ εθνική κατηγορία.

Η υπόθεση αυτή περιπλάκη απο την μεγάλη εκτός έδρας νίκη του Μ. Αλεξάνδρου Βαφειοχωρίου επί της ΑΕ Πολυκάστρου με 4-2, με επακόλουθο να επέλθει η μέχρι στιγμής τριπλή ισοβαθμία στην ειδική βαθμολογία με εννέα βαθμούς. Αύριο διεξάγεται ο καθοριστικός αγώνας ΠΑΟ Κρηστώνης – μ. Αλεξάνδρου Βαφειοχωρίου.
Ως γνωστόν ο ΠΑΟΚ απέκτησε το πλεονέκτημα έδρας χάρη στην ευρεία νίκη του της περασμένης Τετάρτης, στο ουδέτερο γήπεδο του Χέρσου με 5-1 επι της ΑΕ Πολυκάστρου που του έδωσε την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο.
Σε περίπτωση νίκης στην αυριανή αναμέτρηση του τύποις έδρα της γηπέδου του Σταυροχωρίου η ομάδα της Κρηστώνης εξασφαλίζει την πρωτιά και τον τίτλο «ακυρώνοντας» την διεξαγωγή του σαββατιάτικου αγώνα της με την αντίστοιχη της ΑΕ Πολυκάστρου.
Σε περίπτωση ισοπαλίας είτε νίκης του Μ. Αλέξανδρου Βαφειοχωρίου τα πάντα θα κριθούν στον προαναφερθέντα σαββατιάτικο αγώνα. Σημειώνεται ότι αν η ομάδα του Βαφειοχωρίου νικήσει θα φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου μόνον αν το Σάββατο φέρει ισοπαλία η ηττηθεί η αντίστοιχη της Κρηστώνης. Τέλος η ΑΕΠ θα κατακτήσει τον τίτλο μόνο αν εξέλθουν ισόπαλοι ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΜΑΒ και η ίδια νικήσει τον ΠΑΟΚ το προσεχές Σάββατο. Όλα αυτά σημαίνουν ότι τον «πρώτο λόγο» και το πάνω χέρι» στην υπόθεση του τίτλου έχει ο ΠΑΟ Κρηστώνης.

http://maxitis.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου