ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Το παιχνίδι των οπαδών του ΠΑΟΚ στην Τούμπα με όλο το... παρασκήνιο! (video)

Ξεχάστε το υπερβολικά ζελεδιασμένο μαλλί του Κριστιάνο Ρονάλντο. Την κατάχρηση ντρίμπλας  από τον Λιονέλ Μέσι. Τους κοιλιακούς και τις υπερβολές του Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς. Αν και στην περίπτωσή μας υπήρχαν κοιλιακοί, αλλά έμοιαζαν περισσότερο με του μεγάλου Φέρεντς Πούσκας στα τελειώματά του…  Στην Τούμπα το απόγευμα της Τετάρτης παρατάχθηκαν οι… προπονητές της εξέδρας που για μια φορά υποδύθηκαν τους ποδοσφαιριστές της διπλανής πόρτας.  Με τις κοιλίτσες τους και τις ατέλειές τους που δεν τους στερούσαν σε τίποτα την απαράμιλλη ποιότητα του oldschoolfootball.


Οι τυχεροί κάτοχοι διαρκείας που δήλωσαν συμμετοχή και επιλέχθηκαν από την κλήρωση μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με τα φλουό ποδοσφαιρικά παπούτσια τους και σαν έτοιμοι από καιρό το ευχαριστήθηκαν με την ψυχή τους προσφέροντας ωραίες στιγμές μπροστά στους περίπου 300 συγγενείς και φίλους που συγκεντρώθηκαν για να τους καμαρώσουν. Και να διασκεδάσουν.
Οι Πορτοκαλί και οι Μαύροι έκαναν το ζέσταμά τους, μπήκαν στ’ αποδυτήρια, βγήκαν στο γήπεδο όπως η πρώτη ομάδα, άκουσαν τα ονόματά τους από τον εκφωνητή, παρουσιάστηκαν στον ηλεκτρονικό πίνακα, έζησαν μια εμπειρία ζωής.  Σχόλια για τον αγώνα μην περιμένετε να διαβάσετε. Πως να περιγράψεις την… αρτιότητα άλλωστε;
Δείτε το βίντεο που ετοίμασε το PAOKTV από την εκδήλωση “ευχαριστώ” του ΠΑΟΚ προς τους κατόχους διαρκείας και ζήστε κι εσείς την εμπειρία της  Τούμπας. Ισως την επόμενη χρονιά να είστε εσείς στη θέση του Jack, του Μπούρου, του Μπέκια, του Τουλούπα, του SOTC, του γεννημένου σκόρερ – ποιος Κλάους; – Ιωαννίδη, του αέρινου Πουλίδη, της Ελένης και των υπόλοιπων παγκόσμιων αστεριών των δύο ομάδων, αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην επίσημη ιστοσελίδα της.
http://www.thestival.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου