ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

ΜΠΛΟΚΟ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΤΑΙΩΣΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΩΝ ΣΑΠΠΩΝ ΣΤΙΣ... #SKOURIES!

Φώτο από τη δίωρη κατάσταση αναμονής των Σαππιτών στο Παλαιοχώρι
Καθηλωμένοι στο Παλαιοχώρι παρέμειναν επί δύο (2) ώρες 90 κάτοικοι των Σαππών Ροδόπης που επισκέπτονταν από το πρωί τα μεταλλευτικά εργοτάξια της ΒΑ Χαλκιδικής.

Αιτία της απρόσμενης καθήλωσης τους ήταν μια έγγραφη καταγγελία, που έφτασε στην αστυνομία Αρναίας και ανέφερε, ότι αυτή η εκδρομή ήταν παράτυπη, καθώς εκτελούνταν με 2 πράσινα λεωφορεία του ΚΤΕΛ Ροδόπης τα οποία απαγορευόταν να εκτελούν δρομολόγια εκτός νομού.

Αυτή η εξέλιξη προκάλεσε την οργή και την αγανάκτηση των Ροδοπιτών επισκεπτών, καθώς όπως ισχυρίστηκαν είχαν συμμετάσχει σε πάρα πολλές εκδρομές με το τουριστικό γραφείο του ΚΤΕΛ Ροδόπης και τα συγκεκριμένα πράσινου χρώματος λεωφορεία, που σύμφωνα με το νόμο πρέπει εκτελούν δρομολόγια εντός οδικών αξόνων του νομού. 

Ενώ δεν έλειψαν και εκείνοι που αναρωτήθηκαν που ήταν η αστυνομία όταν κατά το παρελθόν μετακινούνταν με παρόμοια λεωφορεία στη Χαλκιδική και στη Θεσσαλονίκη για συλλαλητήρια και πορείες κάτοικοι από την Αλεξανδρούπολη, την Κομοτηνή και το Κιλκίς...

Η αστυνομία προσήγαγε τους δυο οδηγούς των λεωφορείων στο Α.Τ. Αρναίας για να ελέγξει αν διαθέταν όλα τα απαραίτητα έγγραφα που νομιμοποιούσαν την κίνηση των λεωφορείων τους. 

Τελικά, όταν διαπίστωθηκε πως όλα ήταν νομότυπα, οι αστυνομικοί τους άφησαν σε απόσταση 500 μέτρων από το σημείο που βρίσκονταν τα λεωφορεία τους (!!!), μάλλον  για να αποφύγουν την εκδήλωση αποδοκιμασιών από τους κατοίκους των Σαππών.

Κλείνοντας να αναφέρουμε, ότι οι κάτοικοι των Σαππών πριν πάρουν το δρόμο της επιστροφής είχαν ολοκληρώσει τις επισκέψεις τους στην Ολυμπιάδα και το Μάντεμ Λάκκο και πήγαιναν για τις Σκουριές, αλλά όπως είπαν θα επιστρέψουν σύντομα για να δουν από κοντά και αυτό το έργο.

Τώρα για το ποιος έκανε την καταγγελία δεν το γνωρίζουμε. Πάντως, φανταζόμαστε πως οι... νομοταγείς καλοθελητές, που δεν θέλουν και αυτοί οι πολίτες να έρθουν κατάματα με την πραγματική κατάσταση που επικρατεί στα μεταλλεία της ΒΑ Χαλκιδικής έχουν τους λόγους τους!

http://politesaristoteli.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου