ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

Τέσσερα σενάρια για την επόμενη μέρα στον Άρη

Ανάμεσα στα πολλά που συζητήθηκαν στην προχθεσινή ευρεία σύσκεψη που συγκάλεσε η ΚΜΑ με την συμμετοχή της ΠΑΕ και των νομικών που χειρίστηκαν την πρώτη αίτηση υπαγωγής στο 99 τέθηκαν στο τραπέζι όλα τα πιθανά σενάρια για τον ΑΡΗ της επόμενης μέρας. Ενα από αυτά είναι κι αυτό που θα κληθεί να αποφασίσει ο κόσμος του Άρη.
Οι 4 επικρατέστερες προτάσεις, σύμφωνα με το allaboutaris.com,είναι οι παρακάτω :

1. Η πρώτη λύση, είναι να βρεθεί ένας επενδυτής της τάξης των 7 εκατομμυρίων ευρώ, που δεν θα χρειαστεί το παραμικρό νομικό εργαλείο και μέσα από τη νέα ΑΜΚ θα πάρει την ομάδα ,καθώς με τα χρήματα αυτά θα την απαλλάξει απο τα βάρη που κουβαλά. Πρόκειται ασφαλώς για το ιδανικό σενάριο και αυτό δυστυχώς που συγκεντρώνει και τις λιγότερες πιθανότητες αφού στην οικονομική συγκυρία δεν βρίσκεται εύκολα εκείνος που θα επενδύσει τόσα χρήματα.
2. Δεύτερη εναλλακτική είναι το 106ια με την πολύ συγκεκριμένη προϋπόθεση της εύρεσης αξιόχρεου επενδυτή με οικονομική επιφάνεια που θα αναλάβει να καλύψει το ενεργητικό της εταιρείας.Είναι η λύση που έχει προκριθεί από την ΠΑΕ και προς αυτή την κατεύθυνση φαίνεται να γίνονται οι περισσότερες κινήσεις.
3. Τρίτη λύση που έπεσε στο τραπέζι από τον Γιώργο Γαλανό είναι της ακούσιας εκκαθάρισης, δηλαδή της πτώσης της ομάδας στη Γ΄ Εθνική. Λύση που έχει αρχίσει να βρίσκει υποστηρικτές αλλά είναι επώδυνη και κρύβει κινδύνους λόγω της ανθρωπογεωγραφίας του ΑΡΗ και του πρόσφατου κακού παραδείγματος της Λάρισας.
4. Τελευταία λύση λόγω κυρίως των ισχυρών αντιδράσεων που αναμένεται να υπάρξουν από τον κόσμο είναι η αγορά ΑΦΜ που έπεσε για πρώτη φορά στο τραπέζι ως η έσχατη λύση. Από νομικής πλευράς είναι η πιο εύκολη αφού αν βρεθεί ομάδα που έχει λίγα ή καθόλου χρέη ο ΑΡΗΣ παίζει στη Φούτμπολ Λιγκ "καθαρός" αλλά με άλλο ΑΦΜ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου