ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

Καβάλα:Ήλθον, είδον και απήλθον!

Χωρίς αποτέλεσμα πέρασε το διήμερο των επαφών στην Καβάλα, η οποία εξακολουθεί να βρίσκεται σε αναζήτηση ανθρώπων που θα θελήσουν να τη βοηθήσουν στη νέα προσπάθεια. 
Το απόγευμα της Παρασκευής έγινε στα γραφεία του Ερασιτέχνη ΑΟΚ η πολυαναμενόμενη συνάντηση μεταξύ μελών του ΔΣ του Ερασιτέχνη και του προσώπου που είχε παρέμβει τηλεφωνικά, το βράδυ της Πέμπτης, κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχαν οι ιθύνοντες του Ερασιτέχνη με τους δύο υποψήφιους επενδυτές Αντώνη Αντωνίου και Σάββα Λαζαρίδη.


Το ενδιαφέρον κατατέθηκε, όχι όμως εγγράφως, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα οι συζητήσεις να μην προχωρήσουν.
Όλα αυτά συνέβησαν αφότου απέσυραν το ενδιαφέρον τους οι κ.κ. Αντωνίου και Λαζαρίδης, που μάλιστα προχώρησαν και σε σχετική ανακοίνωση, στην οποία αναφέρουν τα εξής: ''Με αφορμή τις εξελίξεις και την νέα εκδήλωση ενδιαφέροντος προς τον Σύλλογο, σας γνωρίζουμε πως ο ΑΟΚ την δεδομένη στιγμή χρειάζεται την απόλυτη υποστήριξη όλων... Και σε αυτήν την λογική αποσύρουμε το ενδιαφέρον μας αποδεσμεύοντας και διευκολύνοντας το ΔΣ, και παραμένουμε δίπλα σε όποια επιλογή εκ νέου στηρίξει ο ερασιτέχνης ΑΟΚ με ειλικρινή αισθήματα συμπαράστασης''.
Πλέον, άπαντες στις τάξεις των 'Αργοναυτών' περιμένουν τις οριστικές απαντήσεις των δύο επενδυτών, ευελπιστώντας πως θα αλλάξουν γνώμη και θα θελήσουν να αναλάβουν την Καβάλα, σε αυτό το νέο ξεκίνημα που θα κάνει στη Γ' Εθνική.

http://grasidi.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου