ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

Έκπληξη και ενθουσιασμός για τα μεταλλευτικά έργα στη Χαλκιδική από κατοίκους της Ν. Τρίγλιας (video)

Έκπληξη και ενθουσιασμός για τα μεταλλευτικά έργα στη Χαλκιδική από κατοίκους της Νέας ΤρίγλιαςΤην Πέμπτη 10.07.2014 κάτοικοι από τη Νέα Τρίγλια βλέπουν με έκπληξη και ενθουσιασμό την αλήθεια για τα μεταλλευτικά έργα της Ελληνικός Χρυσός.
Έχοντας ακούσει κάθε είδους ανακρίβεια για τη μεταλλευτική δραστηριότητα στη ΒΑ Χαλκιδική θέλησαν να εξακριβώσουν ιδίοις όμμασι τον τρόπο παραγωγής των μεταλλευμάτων, τη διαχείριση του περιβάλλοντος και τις συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή των Μαδεμοχωρίων.


Οι ίδιοι περιγράφουν τα αισθήματα τους βλέποντας το πλήθος των εργαζομένων, το μέγεθος των έργων και την εμφανή ανάπτυξη όλης της περιοχής. Επιθυμία και ευχή όλων να αξιοποιηθεί όλος ο πλούτος της Χαλκιδικής και να αξιοποιηθεί σωστά. 

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της εταιρίας, Κώστας Γεωργαντζής εξηγεί «Οι αντιδράσεις όσων βλέπουν τα έργα μας, μας δίνουν ιδιαίτερη χαρά γιατί εμείς ξέρουμε ακριβώς τι κάνουμε και σε λίγο καιρό θα το ξέρουν όλοι». 

Οι πόρτες της Ελληνικός Χρυσός παραμένουν ανοιχτές για όποιον θέλει να ενημερωθεί για την πραγματική εξέλιξη της μεταλλευτικής δραστηριότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου