ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Παίζει τελικά στην Α1 ο Πανιώνιος!

Όπως όλα δείχνουν με τον Πανιώνιο στη γραμμή της εκκίνησης θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Α1, καθώς οι "κυανέρυθροι" είναι κοντά στην απόκτηση του πολυπόθητου πιστοποιητικού συμμετοχής για το πρωτάθλημα. Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού με ψήφους 4 υπέρ και 3 κατά αποφάσισε να επανεξετάσει τον φάκελο των Νεοσμυρνιωτών και πλέον απομένει το τυπικό σκέλος για να βρίσκεται και τυπικά ο Πανιώνιος μεταξύ των 14 ομάδων της Α1.

Από νωρίς το πρωί στα γραφεία της ΕΕΑ ήταν παρόντες ο πρόεδρος του Πανιωνίου, Ηλίας Λιανός, ενώ από την Καβάλα το παρών έδωσαν ο πρόεδρος, Κώστας Παπακωνσταντίνου αλλά και οι δικηγόροι Βασίλης Καπερνάρος και Τάκης Μπαλτάκος. Οι εκπρόσωποι της Μακεδονικής ομάδας κατέθεσαν φάκελο για τη συμμετοχή της ομάδας στην πρώτη κατηγορία.
Πρώτος την πόρτα των γραφείων της ΕΕΑ πέρασε ο Ηλίας Λιανός, ο οποίος προσπάθησε να μεταπείσει τα μέλη της επιτροπής προκειμένου να επανεξετάσουν τον "κυανέρυθρο" φάκελο. Έπειτα από μία ώρα ο ισχυρός άντρας του Πανιωνίου αποχώρησε με τους εκπροσώπους της Καβάλας να καταθέτουν φάκελο και να ζητούν από την επιτροπή να συμμετάσχουν στην Α1 παίρνοντας την θέση του Πανιωνίου. Τελικά η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού με ψήφους 4-3 αποφάσισε να επανεξετάσει τον φάκελο του Πανιωνίου και όπως όλα δείχνουν σύμφωνα με το sport24.gr, ο "Ιστορικός" θα αγωνιστεί κανονικά στη φετινή Basket League.
Ανακοινώθηκε και επίσημα
Τη χορήγηση πιστοποιητικού συμμετοχής στην ΚΑΕ Πανιώνιος, για την αγωνιστική περίοδο 2014/15 στην Α1, ανακοίνωσε και επίσημα η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

http://www.thestival.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου