ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

"Καβάλα-ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ" (Ρεπορτάζ)

Το γκολ του Κανούλα στο 55’ χάρισε τη νίκη στους «αργοναύτες» που σφράγισαν το εισιτήριο για την 2η αγωνιστική του Κυπέλλου της Γ’ Εθνικής


Μανόλης Ρήγας
Το «παρών» στην 2η αγωνιστική του Κυπέλλου της Γ’ Εθνικής θα δώσει η Καβάλα που κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του ΑΠΟΛΛΩΝΑ. 
Με τους γηπεδούχους να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. 
Οι παίκτες του Νεοφώτιστου απείλησαν κατά διαστήματα την εστία του Αθανασίου και ιδιαίτερα στα τελευταία λεπτά έκλεισαν την Καβάλα στα καρέ τους και πίεζαν να ισοφαρίσουν με καλύτερη προσπάθεια αυτή του Τζιότζιου όπου ύστερα από σέντρα, η κεφαλιά του στην μικρή περιοχή, πέρασε δίπλα από το δοκάρι.
 Η υπεροχή των γηπεδούχων λοιπόν καρποφόρησε στο 55’ όταν ο Διαμαντίδης έκανε την σέντρα και ο Κανούλας με κοντινό πλασέ έστειλε την μπάλα αρχικά στο δοκάρι και στη συνέχεια στο βάθος της εστίας του Καραβελίδη διαμορφώνοντας το τελικό 1-0.
 Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ διαμαρτύρεται έντονα για το πέναλτι που έγινε προς τον Ιταλό ποδοσφαιριστή Menicagli.
Όπως μέσα στον Πανσερραικό που δεν του δόθηκε κραυγαλέο πέναλτι όταν το σκορ ήταν 0-1, έτσι και στο "Ανθή Καραγιάννη" ο "Άρχοντας" του αγώνα από την ένωση της Μακεδονίας έκλεισε τα μάτια του στην φάση του Menicagli.
Λέτε την επόμενη αγωνιστική να τριτώσει το κακό;
Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ δεν ζητά κάτι το ιδιαίτερο κύριοι. Απλά 50-50!

Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ (Γ. Ισπυρλίδης): Αθανασίου, Μπαντάνης, Σταματόπουλος, Μπάτζιος, Ιορδανίδης, Γαβριηλίδης, Παπαδόπουλος, Διαμαντίδης, Βιτλής (63' Κυγάης), Μπρατσιάνι (75' Παρμαξίδης), Κανούλας.
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ (Χρ. Νεοφώτιστος): Καραβελίδης, Μαυριδόγλου, Menicagli, Σαλέπης, Τζιότζιος, Τσιντογιάννης, Μπουλγκουρίδης Δ. (74' Ταουσιάνης), Κουκουλέκης (89' Παπαδόπουλος Γρ), Πιπινίκας (63' Γεωργούλας), Γεωργίου, Δημογκίκας.

Παραδοσιακά Τουριστικά Καταλύματα "Τα Κωνσταντάδικα"





Διαφημιστικές Υπηρεσίες "imagegroup"












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου