ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

Πράσινο Χωριό:"Γνωριμία με τους επαγγελματίες που θα διαφημιστούν στον ΑΠΟΛΛΩΝΑ"

Μανόλης Ρήγας

Σε απόσταση 70 χιλιομέτρων από την Θεσσαλονίκη και οδεύοντας για το Άγιο Όρος, συναντά ο επισκέπτης την Αρναία, ένα ιστορικό και παραδοσιακό χωριό της Βόρειας ορεινής Χαλκιδικής, κτισμένο σε υψόμετρο 600 μέτρων στους πρόποδες του όρους Χολομώντας.

Εκεί, στην είσοδο του χωριού, καλωσορίζει τον επισκέπτη το Πράσινο Χωριό, ένας τόπος διαμονής, ησυχίας και ξεκούρασης, μέσα στην καταπράσινη φύση και το οξυγόνο του βουνού, που καλύπτοντας μια κατάφυτη έκταση 10 στρεμμάτων, βρίσκεται σε πανοραμική θέση και αποτελείται από 14 ανεξάρτητες παραδοσιακές κατοικίες 70 τ.μ., (10 μεζονέτες και 4 ισόγειες) εστιατόριο, καφετέρια - Bar και χώρους αναψυχής.

Ολα τα κτίσματα ακολουθούν τους κανόνες της Παραδοσιακής Μακεδονικής Αρχιτεκτονικής.Τα δωμάτια είναι ευρύχωρα και ευήλια διαθέτοντας όλες τις σύγχρονες ανέσεις και τα περισσότερα είναι εφοδιασμένα με παραδοσιακό τζάκι διακοσμημένα με ξύλο. Η ποιοτική επίπλωση και η παραδοσιακή Μακεδονική διακόσμηση, χαρίζουν μια συνολική αίσθηση αρχοντιάς. 
Όλα διαθέτουν μαγευτική θέα στα βουνά τoυ Χολομώντα με την πλούσια βλάστηση και την άγρια φύση. Η καθαριότητα και η φροντίδα των χώρων θα εντυπωσιάσουν ακόμη και τον πιο σχολαστικό επισκέπτη.


Το Πράσινο Χωριό προσφέρει στους επισκέπτες του υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, οικογενειακή ατμόσφαιρα, ζεστή φιλοξενία και είναι ιδανικό για ρομαντικά weekends, όλους του μήνες του χρόνου, αφού βρίσκεται στην πιο ωραία και ήσυχη τοποθεσία του Χολoμώντα.

Την ευχάριστη διαμονή σας έρχεται να συμπληρώσει η εξαίσια κουζίνα μας με το πλούσιο πρωϊνό από το περίφημο ντόπιο μέλι, σπιτικές μαρμελάδες και γλυκά κουταλιού, χωριάτικο ζυμωτό ψωμί, παραδοσιακές πίτες, χωριάτικα αυγά, καφέδες και ροφήματα όλων των ειδών, φρούτα, κέϊκ, δημητριακά, ντόπιο γιαούρτι κ.α. 
Το μεσημεριανό και βραδυνό σας καλύπτεται πλήρως από τις πατροπαράδοτες σπιτικές συνταγές μας.



























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου