ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

Απίστευτο:"Πάλι χτύπησε ο "Μπάτμαν" με την σφυρίχτρα μέσα στα Μουδανιά!


Τραγελαφικά πράγματα συνέβησαν!!!!!



 Άραγε ποιος αποφασίζει, ο διαιτητής του χωριού (που η εμπειρία του μάλιστα αγγίζει το μηδέν) να σφυρίζει αγώνα του χωριού του, να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και να γελάνε ακόμη και οι χωριανοί του; 
Λίγο εκτίμηση και σεβασμό παρακαλώ σε ομάδες και παίκτες
 με τεράστια ιστορία στη Χαλκιδική.


Π.Ο. Μουδανιών-Απόλλων Αρναίας 71-62..Ένα μεγάλο μπράβο στη διαιτησία που σχεδόν πεντακάθαρα προσπάθησε να επιδείξει τη δύναμη που έχει καθώς όταν έχανε ένα λεπτό πριν τη λήξη ο Π.Ο. 58-50 ως απομηχανής θεός ο "Μπάτμαν" δίνοντας απανωτές τεχνικές ποινές και αποβολές παικτών στον Απόλλωνα κατάφερε να εκνευρίσει την ομάδα του και να στείλει το παιχνίδι στην παράταση όπου έγινε κυριολεκτική σφαγή του Απόλλωνα καθώς τα φάουλ ήταν 8-0! υπέρ φυσικά της ομάδας των Μουδανιών.

Ο "Μπάτμαν" απέβαλλε τρεις παίκτες του Απόλλωνα όμως δεν απέβαλλε κανένα παίκτη των Μουδανιών.Όταν είχε μείνει 0.5 για τη λήξη της κανονικής περιόδου και το σκορ ήταν 58-58 μπάλα έπρεπε να έχει από τα πλάγια ο Απόλλωνας..

Όμως όταν βγήκε έξω η μπάλα και ο ρεφ δίνει μπάλα στην Αρναία ένας παίκτης των Μουδανιών παίρνει τη μπάλα και την πετάει στην αντίπαλη μπασκέτα νευρικά!

Φυσικά σύμφωνα με τον "Μπάτμαν" αυτό δεν ήταν τεχνική ποινή,την ίδια στιγμή που δύο λεπτά πριν είχε δώσει τεχνική ποινή σε παίκτη του Απόλλωνα για τον ίδιο ακριβώς λόγο.


ΤΕΛΟΣ  ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ 


ΜΕΓΑΣ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου