ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

Οι δυο παιδικοί φίλοι από την Αρναία και τα καταστήματα "το σημείο" Urban Market.

Η ιδέα που έγινε πραγματικότητα 


https://www.facebook.com/tosimio.gr?fref=ts
Ενα σύγχρονο μάρκετ που διαθέτει στον καταναλωτή τα πάντα, από προϊόντα πρώτης ανάγκης, όπως τρόφιμα – κυρίως ελληνικά προϊόντα-, μέχρι απορρυπαντικά για το σπίτι, κάβα, καπνό και deli γεύσεις από Ελληνες παραγωγούς.
ΔΟΜΟΥΖΗΣ ΧΑΡΗΣ
Είναι «Το σημείο στη Μητροπόλεως» στον αριθμό 78, το οποίο άνοιξε στις 26 Οκτωβρίου, ύστερα από μια ιδέα που γεννήθηκε το περασμένο καλοκαίρι, από δυο παιδικούς φίλους, τον Χάρη Δομούζη και τον Στέργιο Σαμαρά.
«Γεννήθηκε η ιδέα ότι λείπει από το κέντρο ένα μάρκετ που να είναι σύγχρονο, το οποίο θα προσφέρει τα πάντα στον καταναλωτή για τις καθημερινές του αγορές αλλά και σε τιμές οι οποίες δεν είναι ανάλογες με την εμφάνιση του καταστήματος», εξηγούν στον «ΑτΚ» οι δυο φίλοι και συνέταιροι.
ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
Επέλεξαν το συγκεκριμένο σημείο, πάνω σ’ έναν καθαρό εμπορικό δρόμο, παίρνοντας το ρίσκο να μην κάνουν ένα ακόμη εμπορικό κατάστημα αλλά κάτι το οποίο θα είχε καθημερινά ανάγκη ο καταναλωτής.
«Θεωρήσαμε ότι άξιζε τον κόπο να κάνουμε την επένδυση ακόμη και σ’ αυτούς τους δύσκολους καιρούς», αναφέρουν οι κ.κ. Δομούζης και Σαμαράς, οι οποίοι παίρνουν κουράγιο από την ανταπόκριση του κόσμου, τα θετικά σχόλια αλλά και την αναγνώριση ότι οι τιμές που υπάρχουν στα ράφια του σύγχρονου μάρκετ face to face με αυτές των σούπερ μάρκετ.
Ερευνα για τις τιμές
Πώς το κατάφεραν; «Προσπαθούμε να πετύχουμε την καλύτερη τιμή αγοράς, γίνεται ψάξιμο σωστό και στην τιμή αλλά και στις ημερομηνίες λήξεως», εξηγούν οι δυο συνέταιροι, οι οποίοι ψάχνουν αντίστοιχα και στον κάθε προμηθευτή για την καλύτερη τιμή.
«Είμαστε σε συνεχή επαγρύπνηση και αφουγκραζόμαστε τον καταναλωτή», αναφέρουν ο Χάρης και ο Στέργιος, οι οποίοι σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα επεκτείνουν τη δραστηριότητά τους με ένα δεύτερο κατάστημα στην περιοχή της Πυλαίας.
Να σημειώσουμε ότι το σύγχρονο μάρκετ λειτουργεί καθημερινά από τις 6.30 το πρωί ώς τις 12.30 π.μ., ενώ στις πρωτοποριακές του κινήσεις και η διανομή στο χώρο του καταναλωτή.
Τώρα και δεύτερο κατάστημα στην "Δελφών"
"216"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου