ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

"Αποτελέσματα των δυο αναβληθέντων αγώνων του 1ου ομίλου της Football League 2"

Το πρόγραμμα της Football League 2
Νίκες για Καβάλα και Πανσερραικό.


ΚΑΒΑΛΑ-ΒΥΖΑΝΤΙΟ 5-1

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους «Αργοναύτες» ήταν ο Χάρης Παππάς που μοίραζε ασίστ και εκτελεστής ο Κανούλας που σημείωσε χατ τρικ. Ο χορός των γκολ ξεκίνησε μόλις στο 3’ για τους γηπεδούχους που εκμεταλλεύτηκαν λάθος της άμυνας του Βυζαντίου και ο Κανούλας με πλασέ έκανε το 1-0. Στο 8’ ο ίδιος παίκτης με κεφαλιά μετά από σέντρα του Βιτλή, πέτυχε το 2-0. Το Βυζάντιο προσπάθησε να αντιδράσει και στο 39’ ο Μαρκόπουλος με σουτ μείωσε σε 2-1, ενώ δύο λεπτά πριν είχε δοκάρι ο Μουρατίδης
Το επιθετικό κρεσέντο της Καβάλας συνεχίστηκε και στο 53’ ο Παππάς έκανε την μπαλιά και ο Ζουνίνιο με σουτ σημείωσε το 3-1. Στο 76’ ο Παππάς έδωσε στον Κανούλα κι αυτός σε κενή εστία ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-1. Στο 89’ ο ΑΟΚ μένει με δέκα παίκτες, καθώς ο Γαβριηλίδης δέχτηκε τη δεύτερη κίτρινη. Όμως στο 90+3’ ο Μπρατσιάνι με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 5-1.
ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ-ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ 0-1
Στο γήπεδο βρέθηκαν 200 φίλαθλοι, οι 50 εκ των οποίων ήταν από τις Σέρρες. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και μόλις στο 10’ προηγήθηκαν χάρη σε γκολ του Γαϊδαρτζή με κεφαλιά. Το παιχνίδι δεν είχε πολλές φάσεις, λόγω του κακού αγωνιστικού χώρου, με τον Έβρο να ζητά πέναλτι σε ανατροπή του Εμρέ στο 57’, αλλά ο διαιτητής έδωσε φάουλ στη γραμμή. Οι γηπεδούχοι είχαν κάποιες ακόμα καλές στιγμές, αλλά το ματς έληξε με τον Πανσερραϊκό να παίρνει τη νίκη.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου