ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

"Ο Στυλιανός Βαλιάνος υποψήφιος βουλευτής"


Στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στη Χαλκιδική συμμετέχει και ο Νομικός Σύμβουλος του ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ Στυλιανός Βαλιάνος. Ποιος ειναι ο Βαλιάνος:


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Από:Πολιτικό Γραφείο Στυλιανού Βαλιάνου
Υπ.Βουλευτή Ν.Δ Χαλκιδικής
Προς:Μ.Μ.Ε 
Πολύγυρος:09-01-2015


Με το βλέμμα στο μέλλον και την ψυχή μου ταγμένη στον αγώνα που δίνει η Πατρίδα μας, αποδέχτηκα την τιμητική πρόταση της Νέας Δημοκρατίας να είμαι υποψήφιος Βουλευτής στο Νομό Χαλκιδικής.
Συμμετέχω στον αγώνα που δίνουν οι Έλληνες Πολίτες και η παράταξή μου για να αντικρύσει η Ελλάδα το φως της επόμενης μέρας. Με τη δύναμη και το πάθος της Νέας Γενιάς, αγωνίζομαι στο πλευρό κάθε Χαλκιδικιώτη και κάθε Έλληνα που ποθεί να δει την Πατρίδα του να σηκώνει και πάλι κεφάλι.
Χωρίς τις παρωχημένες συνταγές του παρελθόντος, θα εργαστώ για τη Χαλκιδική και την Ελλάδα του αύριο, μακριά από τη μιζέρια της μικροπολιτικής.
Ζητώ με την ψήφο σου, να προσωποποιήσεις αυτό για το οποίο χρόνια αγωνίζεσαι, την πραγματική αλλαγή και την ουσιαστική ανανέωση του πολιτικού λόγου στον τόπο μας.
Καλό και τίμιο αγώνα.
Από το Γραφείου Τύπου


Ο Στυλιανός Βαλιάνος, γεννημένος στη Θεσσαλονίκη και μόνιμος κάτοικος Αρναίας Χαλκιδικής, είναι σήμερα 35 ετών. Αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Αρναίας το 1996 και εισήχθη στη Νομική Σχολή του ΑΠΘ από την οποία αποφοίτησε το 2002. 
Το 2003 ολοκλήρωσε τη στρατιωτική του θητεία και το 2004 ορκίστηκε ως Δικηγόρος στο Πρωτοδικείο Χαλκιδικής. Είναι παντρεμένος με την Ευθυμία Καμάρη, Δικηγόρο, και είναι πατέρας της μικρής Δέσποινας.
Το 2006 εξελέγη αντιπρόεδρος, ενώ το 2008, το 2010 και το 2012 εξελέγη Πρόεδρος της Πολιτιστικής Εταιρίας Αρναίας, συμβάλλοντας, από τη θέση αυτή, αφενός στη δημιουργία πρωτογενούς πολιτισμού στην περιοχή της Β. Χαλκιδικής και αφετέρου στη διάσωση και διάδοση της πλούσιας λαογραφικής κληρονομίας της ιδιαίτερης πατρίδας του. Στη διάρκεια της θητείας του, μεταξύ άλλων, ανέπτυξε πρωτοβουλία ώστε η Πολιτιστική Εταιρία να επιτύχει την ανέγερση του Πολιτιστικού Κέντρου Αρναίας, έργο πνοής για τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής.
 
Το 2010 εξελέγη αντιπρόεδρος της ΝΟΔΕ ΝΔ Χαλκιδικής και Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ ΝΔ Αρναίας.
Το Δεκέμβριο του 2013 εξελέγη Πρόεδρος της ΝΟΔΕ ΝΔ Χαλκιδικής.
Συμμετέχει, με την ιδιότητα του Δικηγόρου, σε Διοικητικά Συμβούλια Ανωνύμων Εταιριών με επιχειρηματική δράση στη Χαλκιδική.

Ασκεί μάχιμη Δικηγορία στους τομείς του Αστικού και Ποινικού Δικαίου, διατηρώντας γραφεία στην Αρναία, τον Πολύγυρο και τα Ν. Μουδανιά.
Είναι Νομικός Σύμβουλος της Τράπεζας Πειραιώς και άλλων εταιριών.








Το blog του ΑΠΟΛΛΩΝΑ του εύχεται ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου