ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

"Έβρος Σουφλίου-ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ 1-2" (Ρεπορτάζ)

Αποδείχθηκε γούρικη η πρώτη παρουσία των Βούλγαρων διεθνών στην ομάδα του ΑΠΟΛΛΩΝΑ όπου το μεσημέρι της Κυριακής αντιμετόπησε τον Έβρο Σουφλίου στην Ορεστιάδα, για την 18η αγωνιστική του 1ου Ομίλου της Football League 2 .

 Μανόλης Ρήγας
APOLLON ARNEAS F.C.
Με την προσθήκη των Βούλγαρων διεθνών στον ΑΠΟΛΛΩΝΑ άλλαξε η εικόνα της ομάδας ριζικά και οι ιθύνοντες του σωματίου βλέπουν θετικά το μέλλον. Καμία σχέσει με ότι βλέπαμε μέχρι τώρα.
Στο αγωνιστικό μέρος τώρα:
Ο Έβρος Σουφλίου αν και πέρασε μπροστά στο σκορ στα πρώτα λεπτά του αγώνα, με ένα τυχερό τέρμα ξαφνιάζοντας την ομάδα του Κου Λεπιτσά, δεν μπόρεσε να πάρει κάτι από το παιχνίδι, αφού μετά το γκολ, ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ήταν κυρίαρχος του παιχνιδιού. Είχε το περισσότερο πάθος αλλά και την τύχη να γυρίσει γρήγορα το σκορ υπέρ του. Ήδη από τα μισά του πρώτου ημιχρόνου, έκανε ολική επαναφορά και κράτησε στο δεύτερο ημίχρονο το αποτέλεσμα,χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα από τον αντίπαλο.
cfoot2Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ πήρε λοιπόν ένα σπουδαίο διπλό που το χρειαζόταν  στην προσπάθεια του να παραμείνει στην κατηγορία! Από την άλλη, πλήρης απογοήτευση στις τάξεις της ομάδας αλλά και τον οπαδών του Έβρου Σουφλίου.
Το σκορ άνοιξε μόλις στο 6' ο Εμρέ κάνοντας σουτ μέσα από την περιοχή, με την μπάλα να αλλάζει πορεία από πόδι παίχτη του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ο οποίος στην προσπάθεια του να την απομακρύνει, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Ενώ όμως το ματς ξεκίνησε με τις ιδανικότερες των προϋποθέσεων για τον Έβρο, δεν συνεχίστηκε έτσι.
Στο 20' οι "πορτοκαλί" ισοφάρισαν, όταν είχαμε το μπάσιμο από αριστερά του Σαλέπη στην περιοχή του Έβρου, ο οποίος έσπασε την μπάλα στον Μπουλγουρίδη στο πρώτο δοκάρι και αυτός έφερε με συρτό πλασέ το ματς στα ίσια. Τρία λεπτά μετά, στο 23΄και πάλι ο Μπουλγκουρίδης περνώντας όλη την άμυνα του Έβρου, πασάρει στον Βούλγαρο Rizov ο οποίος από δεξιά μέσα στην περιοχή έκανε διαγώνιο δυνατό σουτ με την μπάλα να καρφώνετε στα δίχτυα του Βογιατζή που δεν είχε πολλά περιθώρια αντίδρασης, για να διαμορφωθεί το 1-2.
Γ' Εθνική: Πικρή ήττα με ανατροπή για τον Έβρο Σουφλίου από την Αρναία στην ΟρεστιάδαΣτην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου η ομάδα του Έβρου Σουφλίου μπήκε με πολλά νεύρα στο παιχνίδι με τις μονομαχίες να γίνονται δυνατές και ενίοτε πολύ σκληρές. Στην συνέχεια ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ κυριάρχησε και έφερε το παιχνίδι στα μέτρα του με αποτέλεσμα να ελέγχει πλήρως το παιχνίδι και να καταφέρει να αποδράσει με το διπλό από την Ορεστιάδα.  Μάλιστα, λόγο των νεύρων που είχε η ομάδα του Έβρου επειδή ήταν πείσω στο σκορ, σημειώθηκαν και κάποιες  συμπλοκές μεταξύ τον παικτών, με τους ψυχραιμότερους όμως να ηρεμούν τα πνεύματα γρήγορα.
 Τα πολλά νεύρα όμως στοίχισαν και μια κόκκινη.Η τελευταία φάση του αγώνα ήταν στις καθυστερήσεις με την απευθείας κόκκινη στον Παναγιώτου, που είχε μπει στην θέση του Μπάμνιου, για εκτός φάσης αψιμαχία. Έτσι ο Έβρος ολοκλήρωσε με δέκα παίκτες τον αγώνα.
Τα μάτια όλων τώρα στρέφονται στον επόμενο αγώνα με την Καβάλα στο Στάδιο "ΑΠΟΛΛΩΝ". Αν και θα κοντραριστούν με ομάδα που κυνηγά το πρωτάθλημα οι ιθύνοντες των "πορτοκαλί" ευελπιστούν ότι θα προσθέσουν ακόμα τρεις βαθμούς.
ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ (Αραμπατζής Γ.): Βογιατζής , Λαμπερνάκης , Μπάμνιος (74 Παναγιώτου), Λίτσιος , Τσαπάνης , Ναθαναηλίδης (71΄Φέτσης) , Εμρέ , Γαβανάς , Ερκάν , Σκερλετίδης (55΄Αραγανίδης) , Ματεφ
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ  (Λεπιτσάς): Καραβελίδης , Μπιμπισίδης , Menicacli , Dinchev, Τζιοτζιός , Κεφαλάς , Μπουλγκουρίδης , Σαλέπης , Καρκατζάνης (71΄Meci) , Rizov ( 86΄Παπουτσής) , Ιορδανίδης (91΄Σπανός)





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου