ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

-3 βαθμούς ο Παναθηναϊκός;

Πειθαρχική δίωξη για «εκτεταμένα επεισόδια» άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ στον Παναθηναϊκό που κινδυνεύει πλέον, εκτός από την τιμωρία της έδρας του και με αφαίρεση τριών βαθμών για τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
Οι «πράσινοι» έχουν κληθεί σε απολογία για το μεσημέρι της Πέμπτης (1 μ.μ.) από την πειθαρχική επιτροπή της Super League και εφόσον γίνει δεκτή η πειθαρχική δίωξη κινδυνεύουν ......


με πρόστιμο 70.000 - 200.000 ευρώ, τιμωρία της έδρας 2-3 αγωνιστικών και αφαίρεση τριών βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα.
Όπως αναφέρεται στο άρθρο 15, παράγραφος στ. του πειθαρχικού κώδικα «δεν συντρέχει περίπτωση εκτεταμένων επεισοδίων αν σε αυτά δεν εμπλέκεται σημαντικός αριθμός προσώπων ή αν δεν υπάρχει έστω απλή σωματική βλάβη ή αν αυτά δεν λαμβάνουν χώρο στον κυρίως χώρο του γηπέδου ή και στις κερκίδες».
Θεωρούν βέβαιη την τιμωρία
Στις εκθέσεις παρατηρητή και αστυνομίας αλλά και στο φύλλο αγώνα γίνεται λόγος, μεταξύ άλλων, για τραυματισμό του Κασάμι καθώς επίσης και του υπεύθυνου ασφαλείας της Super League Κοσμά Τσάτσου.
Ο Παναθηναϊκός, ακόμη και αν δεν γίνει δεκτή η δίωξη, κινδυνεύει με βαρύ πρόστιμο και τιμωρία κεκλεισμένων των θυρών μέχρι τρεις αγωνιστικές στην πρώτη από τις οποίες είναι προγραμματισμένο το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ: «Σας ενημερώνουμε ότι ο κ. Κωνσταντίνος Πετρόπουλος άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 14 και 15 παρ. 6 (περ. δ και ζ) του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει από 6-6-2014 (αγώνας Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός στις 22-2-2015)».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου