ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015

"ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ-ΚΑΒΑΛΑ" (Ρεπορτάζ-βίντεο)

Με ανύπαρκτο πέναλτι απέδρασε η Καβάλα από το στάδιο "ΑΠΟΛΛΩΝ".
 Μανόλης Ρήγας


Ένα πολύ καλό και δυνατό παιχνίδι διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Αρναίας "ΑΠΟΛΛΩΝ" μεταξύ του ΑΠΟΛΛΩΝΑ και της Καβάλας. 
Πριν την σέντρα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τα δύο παιδιά, που άδικα χάθηκαν από κοντά μας σε τροχαίο τις προηγούμενες μέρες.
Ο αγώνας ήταν αμφίρροπος σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού.
Αν και έπαιζε ο τρίτος του βαθμολογικού πίνακα με τον πρό-τελευταίο και έχοντας διαφορετικούς στόχους, δεν θύμιζε καθόλου ότι η διαφορά ήταν τόσο μεγάλη. 
Με τις προσθήκες των μεταγραφών του Ιανουαρίου ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ έδειξε πως θα "πολεμήσει" μέχρι τέλους για την παραμονή.
Εξ ου και ο αποψινός αγώνας.
Από την αρχή του παιχνιδιού οι "πορτοκαλί" πίεζαν για να σκοράρουν, αλλά οι τελικές δεν ευδοκιμούσαν.
Το πρώτο ημίχρονο κύλισε σε αυτόν τον ρυθμό, για να φτάσουμε στο 44' λεπτό όπου ο τερματοφύλακας της Καβάλας Αθανασίου απέκρουσε ενστικτωδώς, κεραυνοβόλο σουτ παίχτη του ΑΠΟΛΛΩΝΑ αποτρέποντας το γκολ.
Η φάση που στιγμάτισε το πρώτο ημίχρονο είναι στις καθυστερήσεις, όπου ενώ ένας παίχτης των "πορτοκαλί"
ήταν στο έδαφος τραυματισμένος, παίχτης της Καβάλας που είχε την μπάλα, δεν την έβγαλε πλάγιο για το fair play και συνέχισε να επιτίθεται, με αποτέλεσμα να γίνουν έξαλλοι οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΛΛΩΝΑ και να αρχίσει σύρραξη μπροστά από τους δύο πάγκους.
Ως αποτέλεσμα των πιο πάνω αποβλήθηκε ο προπονητής του ΑΠΟΛΛΩΝΑ Κος Λεπιτσάς.
Στην επανάληψη το ίδιο σκηνικό όπως και στο πρώτο ημίχρονο. 
Ο πάγκος της Καβάλας αλλά και οι φίλαθλοι ήταν αγχωμένοι βλέποντας ότι τα πράγματα δυσκόλευαν, γιατί ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ στεκόταν καλά στο γήπεδο και δεν ήταν η ομάδα που θα περνούσαν άνετα.
Για να φτάσουμε στο 63' λεπτό όπου ο Μπιμπισίδης πέφτοντας και άθελά του βρίσκει την μπάλα με το χέρι, καταλογίζοντας πέναλτι υπέρ της Καβάλας.
Να σημειωθεί εδώ ότι ο παίχτης βρισκόταν έξω από την μεγάλη περιοχή  και το χέρι που έγινε ήταν δίπλα στην γραμμή από την εξωτερική πλευρά.




Την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε να χτυπήσει ο Διαμαντίδης όπου και ευστόχησε μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς των παιχτών αλλά και του πάγκου, γιατί χωρίς το πέναλτι δεν θα μπορούσαν να πάρουν κάτι καλό από την έδρα του ΑΠΟΛΛΩΝΑ.
Διότι μέχρι εκείνο το λεπτό οι "πορτοκαλί" πίεζαν για να σημειώσουν κάποιο τέρμα.
Η πίεση συνεχίστηκε από πλευράς γηπεδούχων, αλλά δεν ευτύχισαν να σημειώσουν κάποιο τέρμα και την Καβάλα να δραπετεύει με τους τρεις υπερ πολύτιμους βαθμούς. 

Κίτρινες κάρτες δέχθηκαν για τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ οι: Προβατίδης, ο Βουλγαρος Dinchev,ο Ιταλός Menicagli και ο Αλβανός Meci.
Από την Καβάλα κιτρινίστηκαν ο Γαβριηλίδης και ο Παρμαξίδης.

Την διαιτησία μπορείτε να την κρίνετε μόνοι σας!!!!!!



ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ (Αντ. Λεπιτσάς): Καραβελίδης, Μπιμπισίδης (77’ Γεωργίου), Μενικάγκλι, Ντίντσεφ, Τζιότζιος, Κεφάλας, Μπουλγκουρίδης, Προβατίδης, Γεωργούλας (65’ Μέτσι), Ιορδανίδης (47’ Ριζόφ), Σαλέπης
 ΚΑΒΑΛΑ (Κ. Ανυφαντάκης): Αθανασίου, Μπαντάνης (79’ Σταματόπουλος), Βιτλής, Γκαρακλίδης, Μπάτζιος, Μκρτσιάν, Παππάς, Γαβριηλίδης (57’ Μπαρέττας), Κανούλας (70’ Παρμαξίδης), Διαμαντίδης, Μπρατσιάνι


Δείτε το βίντεο με το "πέναλτι" της Καβάλας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου