ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

Κυπελλούχος της Γ’ Εθνικής ο ΑΟ Τρίκαλα!

O ΑΟ Τρίκαλα στο γήπεδο της Άμφισσας  στον τελικό του κυπέλλου της Γ’ Εθνικής νίκησε με 3-2 τον Εθνικό Πειραιώς  στο ντεμπούτο του Περικλή Αμανατίδη ως προπονητή της ομάδας των Τρικάλων.


Το πανό για Κατσούλη και το εορταστικό κλίμα
Το κλίμα μεταξύ των φιλάθλων των δύο ομάδων ήταν εξαιρετικό τόσο κατά τη διάρκεια του αγώνα όσο και μετά τη λήξη αυτού, έστω και αν στον τελικό υπήρξε διακοπή περίπου 10 λεπτών λόγω έντονων διαμαρτυριών των ανθρώπων του Εθνικού για τις υποδείξεις του διαιτητή Τζοβάτα (Φθιώτιδας).
Σε αυτό συνέβαλλαν πολλά γεγονότα. Ξεχωρίζουμε το ότι οι οργανωμένοι οπαδοί των «κυανέρυθρων», οι «Σακαφλιάδες», για τον αδικοχαμένο φιλαθλο του Εθνικού, Κώστα Κατσούλη.
Ακόμη πριν το ματς βραβεύτηκε από τον ΑΟΤ, ο γνωστός σε όλους «Εθνικάρας», Γιάννης Ματζουράνης, ενώ οι φίλαθλοι του Εθνικού χειροκρότησαν τις ακαδημίες του ΑΟ Τρίκαλα κατά την είσοδό τους στο γήπεδο.
Τα παράπονα του Εθνικού.
Κατά την απονομή οι μόνοι που δεν πήγαν να παραλάβουν τα βραβεία τους ήταν οι διαιτητές από τους οποίους ο Εθνικός έχει πολλά παράπονα. Πάντως οι φίλαθλοι της ιστορικής ομάδας του Πειραιά χειροκρότησαν τους νικητές.


ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 3-2
ΣΚΟΡΕΡ: 10' Σαχινίδης με σουτ (κόντραρε και στον Μακρή), 54' πέν. Βανγκελί (για χέρι Χαλκιά), 63' Βανγκελί με κεφαλιά - 39' πέν. Σούφλας (για χέρι Τέλλου σε σουτ του Μάναλη), 84' Σούφλας με δυνατό σουτ
ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Περικλής Αμανατίδης): Ντάσκας, Σκούπρας, Τέλλος, Παπαευθυμίου Π., Κουτσόπουλος, Σπάσιτς, Βανγκελί, Κέρι, Μοσχάκης (73' Ζυγκερίδης), Καμπλιώνης (100' Μπασιάκας), Σαχινίδης (82' Πέντσας)
ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Θύμιος Γεωργούλης): Βουτσινάς, Χαλκιάς (64' Σταφσουλάι), Γερόλυμος, Μακρής, Κουκούλης, Γούλας (75' Υφαντής), Παυλάκης, Σούφλας, Λύγκος (72' Παυλόπουλος), Δωροβίνης, Μάναλης
* Στο 39' φίλαθλος του Εθνικού έπεσε στο έδαφος από τον κρότο βαρελότου, αλλά σηκώθηκε μετά από 1'.
*Μαζί με τους «Σακαφλιάδες» στην κερκίδα βρέθηκαν και φίλοι του ΟΦΗ, καθώς όπως είναι γνωστό, οι Τρικαλινοί έχουν αδερφικές σχέσεις με τους Κρητικούς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου