ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

Απίστευτο:Πρώτη φορά στην Ελληνική ιστορία, κατάληψη στο γραφείο του αριστερού υπουργού, από εργάτες μεταλλωρύχους και δασεργάτες!! (photo-vid)

Η Ιστορία της Ελλάδος "τρίβει τα χέρια της" μ' αυτά που συμβαίνουν το Σωτήριο έτος 2015 από την αριστερή κυβέρνηση.



Εργαζόμενοι από τα μεταλλεία στις Σκουριές πραγματοποιούν αυτή την ώρα συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Περιβάλλοντος, στη Μεσογείων. Ήδη 50 υλοτόμοι δεν έχουν δουλειά μετά τις αποφάσεις του Λαφαζάνη.
Κλειστή αυτή την ώρα η οδός Δημοσθένους Ρούσσου λόγω της κινητοποίησης των εργαζομένων στα μεταλλεία στις Σκουριές Χαλκιδικής.


Eργαζόμενοι δασεργάτες και μεταλλωρύχοι της ΒΑ Χαλκιδικής βρίσκονται αυτή τη στιγμή
συγκεντρωμένοι έξω από το υπουργείο παραγωγικής ανασυγκρότησης, περιβάλλοντος και ενέργειας στην Αθήνα.

Μάλιστα. μια ομάδα 25 ατόμων αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο γραφείο του υπουργού.

Οδηγήθηκαν και πάλι εκεί μετά το γνωστό και αγαπημένο όπως φαίνεται παιχνίδι της χρονοκαθυστέρησης που παίζει το υπουργείο με πρόσχημα τους ελέγχους των πρωτοκόλλων υλοτόμησης στις Σκουριές.

Ως γνωστόν, την Παρασκευή ο κ. Λαφαζάνης είχε υποσχεθεί στον πρόεδρο του σωματείου δασεργατών, Γιώργο Κούνδουρο ότι τη Δευτέρα το αργότερο χθες Τρίτη θα επέστρεφαν οι δασεργάτες στις δουλειές τους, αφού ο έλεγχος για το συγκεκριμένο πρωτόκολλο υπ. 1, από το οποίο ξεκίνησε όλη αυτή η ιστορία δεν είχε δείξει καμία παρατυπία.

Μέχρι να επιστρέψει όμως ο πρόεδρος του σωματείου δασεργατών στη Χαλκιδική, ο υπουργός  άλλαξε τη γνώμη του και ζήτησε να ελεγχθούν από την αρχή όλα τα πρωτόκολλα υλοτόμησης, όπως εξήγησε ο Γιώργος Κούνδουρος.
Αυτή τη φορά όμως, όπως λέει ο πρόεδρος των δασεργατών, δε θα φύγουν από την Αθήνα και το υπουργείο αν δε λήξει οριστικά το θέμα τους.
l























1 σχόλιο: