ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

Έσωσε ποδοσφαιριστή την ώρα του αγώνα η διαιτητής Βαννέσα Μαραγκού

Έσωσε ποδοσφαιριστή την ώρα του αγώνα η Βαννέσα Μαραγκού

Μπορεί να είναι διασώστρια , ωστόσο, δεν παραλείπει να μπει στα γήπεδα ως... διαιτητής!
Ο λόγος για την Βανέσα Μαραγκού!


Αρκετοί από εσάς θα αναρωτιέστε αν η Βανέσα Μαραγκού είναι από την Σύρο και τι σχέσεις έχει με τη Σύρο λόγω του επιθέτου της.
Μπορεί να μην έχει καταγωγή απο την Πρωτεύουσα αλλά η Σύρος είναι το αγαπημένο της νησί. Σύμφωνα με πληροφορίες η κ.Μαραγκού επισκέπτεται σχεδόν κάθε χρόνο στο νησί, ενώ στην Σύρο διαμένουν οι κουμπάροι της και αρκετοί φίλοι της.
Πριν την διαιτησία, η Βανέσα είχε ασχοληθεί με το μόντελινγκ και τον χορό, ενώ κάνει μαθήματα διάσωσης και ονειρεύεται να σφυρίξει στο μέλλον σε διεθνείς αγώνες με την «σφραγίδα» της FIFA.
Μάλιστα, η σέξι διαιτητής ήταν εκείνη που έσωσε τον ποδοσφαιριστή Μίλτο Ζουμπουρλή, που έχασε τις αισθήσεις του, εντός του αγωνιστικού χώρου, μετά από σύγκρουση στον αέρα με αντίπαλό του.

Ένα περιστατικό που αξίζει να αναφερθεί, συνέβη πριν λίγες μέρες στο γήπεδο του Γέρακα, σύμφωνα με το topiko24.grστο τοπικό ντέρμπι Πανσταυραϊκός-Γέρακας.
maragou
Συγκεκριμένα, στο 68' του αγώνα, τραυματίστηκε σοβαρά ο τερματοφύλακας του Πανσταυραϊκού,και όλοι στο γήπεδο πάγωσαν. Αμέσως έτρεξε η γιατρός του αγώνα, αλλά άμεση και υπερπολύτιμη ήταν η παρέμβαση της διαιτητού του αγώνα Βανέσσας Μαραγκού. Η έμπειρη <<αρχόντισσα>> του αγώνα, με γρήγορες αλλά και προσεκτικές κινήσεις, τοποθέτησε κολάρο στον άτυχο παίχτη, και με τη βοήθεια κάποιου συμπαίχτη του τον μετέφεραν σε χώρο του γηπέδου που υπήρχε κρεββάτι, σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες της γιατρού.

Κλήθηκε άμεσα ασθενοφόρο, που μετέφερε τον ποδοσφαιριστή στο νοσοκομείο. Όπως είπαν και οι διασώστες, ο τρόπος και η ταχύτητα που ενήργησε η κυρία Μαραγκού, ηταν άριστος, και καθοριστικός ώστε ο παίχτης να αποφύγει τα χειρότερα. Η ομάδα του Πανσταυραϊκού έστειλε ευχαριστήρια επιστολή στην Ενωση, επισημαίνοντας και τονίζοντας τη σπουδαιότητα της πράξης της κυρίας Μαραγκού.
vanesa5
Δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει κάτι παρόμοιο η Βανέσσα Μαραγκού, αλλά η 4η ,αποδεικνύοντας έτσι πως εκτός από άριστη στα διαιτητικά της καθήκοντα, είναι πάνω απ'όλα άνθρωπος...

maragoydiaititis
http://cyclades24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου