ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

"Ο Άρης μπορεί να ανέβει και μέσω της δεύτερης θέσης"

Οι παίκτες έκαναν και πάλι αυτό που έπρεπε, αν και δυσκολεύτηκαν αρκετά. Μία αγωνιστική πριν το τέλος όμως, ο στόχος της ανόδου απομακρύνθηκε ακόμη περισσότερο. 
Ετσι αυτή η εβδομάδα που ξεκινάει σήμερα, είναι μία εβδομάδα κρίσεως.  Από την στιγμή που ούτε το Αγιονέρι κατάφερε να ανακόψει την φόρα του Πανσερραϊκού, ο Άρης εναποθέτει τις τελευταίες του ελπίδες στην Δόξα Δράμας. 
Η Κυριακή που πλησιάζει θα κρίνει οριστικά το αποτέλεσμα της φετινής χρονιάς του Άρη. Αν αυτή δηλαδή θα κλείσει με χαμόγελα ή καταστροφικά.


Η ψυχολογία φυσιολογικά στις τάξεις της ομάδας δεν είναι η καλύτερη, όλοι όμως ξέρουν ότι πρέπει να πάνε στην Ελευθερούπολη για την αυτονόητη νίκη και να περιμένουν για ακόμη μία φορά ευχάριστα νέα από το παιχνίδι του Πανσερραϊκού.

 Δεν έχει μείνει άλλωστε τίποτε άλλο στον Άρη αυτή την στιγμή, παρά μόνο η ελπίδα για την ολική ανατροπή στο δραματικό φινάλε της σεζόν. Συγκρατημένα αισιόδοξος για την άνοδο του Άρη στην Φούτμπολ Λιγκ εμφανίστηκε ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης μετά τον αγώνα με την Καβάλα.

 Ο Σερραίος τεχνικός μιλώντας στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού στάθηκε στις μαθηματικές ελπίδες που έχει η ομάδα, αναφέρθηκε όμως για πρώτη φορά στο ενδεχόμενο ανόδου της ομάδας μέσω της 2ης θέσης. «Εκτιμώ ότι η ομάδα θα ανέβει έστω και μέσω της 2ης θέσης. Υπάρχουν βάσιμες ελπίδες. Βέβαια δεν ήταν αυτός ο στόχος μας», είπε ο Καλαϊτζίδης, για να συνεχίσει όσον αφορά τα σενάρια ανόδου του Άρη. «Υπάρχουν ακόμη μαθηματικές ελπίδες, αλλά μόνο από ένα ματς. Πιστεύω πάντως ότι ο Άρης θα ανέβει με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο. Εδώ και δύο μήνες κάνουμε εξαιρετικές εμφανίσεις και παίρνουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε, αλλά παραμένουμε έναν βαθμό πίσω από την 1η θέση». 

http://athlitikotetradio.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου