ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

Κίνδυνος για τη διεξαγωγή του Ευρωμπάσκετ;

Ορατός είναι ο κίνδυνος να τιναχθεί στον αέρα η διοργάνωση του Ευρωμπάσκετ, μετά την απόφαση της FIBA να τιμωρήσει με αποκλεισμό  αν οι σύλλογοι των χωρών δεν αγωνιστούν σε άλλο πρωτάθλημα, από την Αδριατική Λίγκα.



Στις αρχές του Μαϊου, η FIBA με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό δεν αναγνωρίζει την ABA Liga για τη νέα σεζόν και κάλεσε τους συλλόγους που μετείχαν σε αυτή να αποφασίσουν σε ποιο πρωτάθλημα θα αγωνιστούν την επόμενη σεζόν αφού σε διαφορετική περίπτωση θα υπήρχαν βαριές κυρώσεις.
Οι Ολίμπια Λιουμπλιάνας, Κρκα, Ζάνταρ, Τσιμπόνα, Τσεντεβίτα, Ιγκοκέα, Μπουντούτσνοστ, Παρτίζαν, ΜΖΤ Σκοπίων, Μέγκα Λεκς και Μέταλατς αποφάσισαν ότι επιθυμούν να συνεχίσουν στην Αδριατική Λίγκα, κάτι που προκάλεσε τη νέα αντίδραση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας.
Η FIBA έδωσε νέα προθεσμία 10 ημερών στις ομάδες για να αλλάξουν πρωτάθλημα, διαφορετικά θα αποκλείσει από το προσεχές Ευρωμπάσκετ τη Σλοβενία, την Κροατία και τη Σερβία. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο τελευταίες μετέχουν στον 3ο όμιλο, μαζί με την Ελλάδα, την Ολλανδία, τη Γεωργία και την ΠΓΔΜ.

http://www.thestival.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου