ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

Το «φάουλ» του λαού του ΠΑΟΚ


Χθες υπήρξε ένα σπουδαίο και σημαντικό ντέρμπι στο Παλατάκι, ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άρη.

Το παιχνίδι ήταν προγραμματισμένο δυόμιση ώρες πριν τον αγώνα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης. Οπότε, είχε δύο ασπρόμαυρα γεγονότα χθες. Η ψυχωμένη, παθιασμένη και καλή ομάδα του μπάσκετ μέσα στην έδρα του, απέναντι στον αιώνιο αντίπαλο του και εξίσου δυνατό Άρη. Εν απεναντίας, στις 20:30 ο ξενερωμένος, απογοητευτικός, κακός και δίχως ουσία ΠΑΟΚ απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, που φαινόταν εξ αρχής ότι το παιχνίδι δεν είναι σε καμία περίπτωση διπλό!
Κι όμως, ο λαός του ΠΑΟΚ προτίμησε να παρακολουθήσει για μια ακόμη φορά την ομάδα που του πρόσφερε απανωτά  χτυπήματα, έστω κι αν ήταν από το σπίτι του ή μια κοντινή καφετέρια. Δεν ενδιαφέρθηκε για τον μπασκετικό ΠΑΟΚ που του έχει προσφέρει το κάθε δικαίωμα να νιώθουν περήφανοι και ευχαριστημένοι για τη προσπάθεια τους.  Που με τα λίγα έφτασε στα υπέρτατα επίπεδα που μπορούσε. Εν απεναντίας, η ποδοσφαιρική ομάδα με τα «πολλά» έφτασε στα χαμηλότερα επίπεδα που μπορούσε, δίχως πείσμα, αξιοπρέπεια και σεβασμό προς τον φίλαθλο κοινό.
Στο τέλος μίλησαν και τα αποτελέσματα από μόνα τους. Ο ΠΑΟΚ στη Τρίπολη έχασε ξανά, ξεφτιλίστηκε ξανά, πρόσφερε μιζέρια και εκνευρισμό ξανά, ενώ στη Πυλαία ο «Δικέφαλος» σε ένα πολύ όμορφο τελευταίο δεκάλεπτο, με παράδοση ψυχής ανέτρεψε το παιχνίδι και κέρδισε έναν αγώνα που του δίνει το προβάδισμα για τη κατάκτηση της 3ης θέσης.
Είναι κρίμα να μην «ανταμείβεις» ότι αξίζει και περισσότερο στενάχωρο είναι να μην δίνεις στον εαυτό σου τη δυνατότητα να επιλέξει το σωστό, έστω για μια φορά.
Κι ας μην ήταν 6-7 χιλιάδες ο κόσμος, εξυπακούεται ότι είναι αποδεχτό ως ένα σημείο,  αλλά οι 1.000 περίπου οπαδοί που βρέθηκαν χθες για το συγκεκριμένο αγώνα, ήταν μεγάλη ντροπή. Φυσικά, στο επόμενο ματς με τον Άρη, θα τον «θυμηθούν» όλοι και αναμένεται να έχει περισσότερο κόσμο.
http://paokvoice.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου